Hainele pe care orice copil trebuie să le aibă în garderobă. Ce se poartă primăvara aceasta

Ultimul update Luni, 03 aprilie 2023, 11:10

Sunt mici, dar au propriul stil pe care și-l exprimă încă din momentul în care devin conștienți de lumea înconjurătoare. Tocmai de aceea, copiii adoră să își aleagă ținutele și se supără în momentul în care părinții încearcă să le impună un stil anume.

Moderni, în pas cu trendurile, pregătiți să își arate și să își exprime personalitatea. Așa sunt copiii din ziua de azi. O garderobă pe placul lor îi ajută foarte mult atunci când încearcă să se găsească pe ei înșiși, să își creeze propriul drum. Tot ce trebuie să facem noi, adulții, este să îi încurajăm. 

Un nou sezon, o nouă provocare

Viața cu un copil este o adevărată provocare. De la îmbrăcăminte, la încălțăminte și accesorii, copiii par să știe de mici ceea ce își doresc. De aceea, Marks & Spencer a creat o colecție fresh, care vine în ajutorul părinților, dar și al copiilor care vor să facă o declarație prin ținuta lor.

Primăvara înseamnă culoare, veselie, soare, zile calde, iar hainele în palete de culori ce dezvăluie starea de spirit sunt o adevărată necesitate atunci când vine vorba de micii exploratori. Verde strălucitor, galben, roz, combinate cu nuanțe neutre de alb și albastru, acestea sunt culorile care dau startul unui sezon mult așteptat.

Atunci când mergem la cumpărături pentru a le alege hainele celor mici suntem atenți și la țesături, iar cele de la Marks & Spencer sunt pe placul fiecăruia. Inul și bumbacul sunt întotdeauna în topul preferințelor și asta nu doar pentru că oferă o anumită comoditate, dar crează siluete la care toată lumea visează. 

Stil de copil – piese must have în garderoba micuților

Ce se poartă sezonul acesta? Rochii colorate, pantaloni lejeri, blazere și fuste. Noutatea primăverii este vesta! Se potrivește oricărei ținute, iar copiilor le place că se pot mișca și alerga mult mai ușor atunci când poartă o vestă șic.

Indiferent că merg în parc la joacă, la film sau la o plimbare cu familia, fetele adoră să arate impecabil. În noua colecție Marks & Spencer se regăsesc câteva piese pe care le pot combina în o mulțime de moduri și să arate la fel de elegant, indiferent de eveniment. 

Nici băieții nu se lasă mai prejos, micii domni fiind pregătiți să arate că moda face parte și din viețile lor. Mai ales că aceștia petrec destul de mult timp în fața oglinzii pentru a-și aranja „freza” înainte de a ieși din casă.

Primăvara anului 2023 marchează cea de a 100-a aniversare a Disney, astfel că a fost creată o gamă largă de piese cool pentru copii cu Mickey Mouse și cei mai emblematici prieteni ai săi. 

Hainele sunt centrate pe un stil retro și au o paletă proaspătă, optimistă, fiind modalitatea perfectă pentru a exprima distracția prin intermediul ținutelor celor mici. 

Fără a face compromisuri atunci când vine vorba de stil și, în conformitate cu tendințele acestui sezon, colecția Marks & Spencer prezintă piese denim cu imprimeu grafic, precum și pulovere cu Mickey Mouse, ideale pentru un look casual pe care cei mici îl vor adora. 

Despre Marks & Spencer

Înființat în anul 1884, Marks & Spencer este unul dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul din Marea Britanie. Are peste 138 de ani de moștenire britanică și se mândrește cu faptul că este special și diferit.

Compania deține peste 1.500 de magazine în întreaga lume, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu, precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

Marks & Spencer se asigură că 100% din bumbacul folosit pentru colecțiile sale este din surse mai durabile și utilizează acum și bumbac organic și reciclat Fairtrade. 

„Pentru fiecare produs M&S, obiectivul nostru clar este să folosim numai materii prime obținute în mod responsabil, inclusiv cele care provin de la animale – de exemplu, am interzis utlizarea angora și alpaca în toate produsele M&S”, au afirmat reprezentanții companiei.

„Am fost primul comerciant cu amănuntul care a publicat în mod transparent detaliile celor peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea M&S pe harta noastră interactivă a furnizorilor, care include locația fabricii, numele, numărul de lucrători și împărțirea pe sexe”, au mai spus reprezentanții M&S.

La Londra, o echipă dedicată de designeri, tehnologi și dezvoltatori de produse se concentrează pe identificarea continuă a noilor tendințe și dezvoltarea modei, precum și pe înalta calitate a produselor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter