Găsește-ți stilul la Băneasa Shopping City pentru evenimentele speciale din această toamnă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 10:15

Știm că sfârșitul verii aduce cu el evenimente pe care le-ai așteptat cu nerăbdare tot anul, fie că vorbim despre cununia, petrecerea de burlăcițe sau nunta cele mai bune prietene. Presiunea alegerii ținutei potrivite poate fi mare, dar noi ne-am gândit deja la asta, așa că astăzi te invităm să descoperi câteva propuneri de ținute și sfaturi de accesorizare oferite de către Luminița Făurescu, stilistul Băneasa Shopping City. Astăzi vorbim despre ce și cum purtăm atunci când mergem la un eveniment mult așteptat: nunta celei mai bune prietene.

Ai nevoie de o piesă vestimentară statement

Din fericire, opțiunile vestimentare ca invitat la o nuntă sunt nelimitate, cu atât mai mult cu cât vorbim despre nunta celei mai bune prietene! Trebuie să fii la înălțime, iar la Băneasa Shopping City găsești o varietate de magazine din care îți poți alege ținutele. Opțiunile pot varia în funcție de locul în care se desfășoară evenimentul. În situația în care este și un dress code, nu uita că această îndrumare te ajută mai mult pentru a te ghida în alegerea ținutei potrivite.

Cum îți poți alege ținuta de nuntă în funcție de locul desfășurării

Nunțile lejere, care au loc afară, fie în grădină sau pe ponton, vor avea un aer ceva mai lejer. Poți opta pentru o rochie scurtă, colorată sau cu printuri îndrăznețe, pe care să o accesorizezi cu o poșetă discretă și o pereche de sandale nude.

Dacă ești adepta rochiilor lungi, poți alege o rochie maxi, cu imprimeu floral sau un duo de impact creat din top și fustă, pe care îl poți accesoriza cu o geantă-bijuterie.

Pentru o petrecere de nuntă care va avea loc în grădină, poți opta pentru o rochie rochie semi-formală într-o nuanță pastelată sau cu imprimeu floral, iar pentru un eveniment într-o locație specială, în interior, poți opta oricând pentru o rochie roșie, midi, la care poți purta sandale cu toc.

Găsește-ți stilul la Băneasa Shopping City pentru evenimentele speciale din această toamnă
Găsește-ți stilul la Băneasa Shopping City pentru evenimentele speciale din această toamnă
Găsește-ți stilul la Băneasa Shopping City pentru evenimentele speciale din această toamnă

Special tip: Poartă flats dacă ringul de dans se află în aer liber, deoarece adaugă eleganța unui toc fără riscul de a rămâne blocată în gazon.

Accesoriile, elementul esențial pentru o ținută completă

Ok. Ai ales ținuta. Cum o accesorizezi? Secretul constă în echilibrul pe care îl poți oferi ținutei tale, fără a te lăsa dusă de val de multitudinea opțiunilor disponible. În funcție de stilul rochiei și dress code-ul nunții, ai nenumărate alternative, însă regulile de bază sunt aceleași, ne sfătuiește Luminița Făurescu, stilist Băneasa Shopping City:

Bijuteriile prețioase vor oferi întotdeauna o eleganță aparte ținutei tale. În consecință, adăugarea unei bijuterii prețioase este unul dintre secretele care te vor face să arăți perfect la evenimentul la care urmează să participi. În funcție de culoarea rochiei, poți opta pentru bijuterii din aur în toate nuanțele sale, care vor pune cu ușurință în evidență nuanțele pastelate. O altă alternativă pot fi bijuteriile încrustate cu diamante, care vor înfrumuseța în totalitate ținuta.

Dacă rochia ta are un decolteu ornamentat, optează pentru o pereche de cercei în loc de un colier care ar putea încărca prea mult ținuta. Dacă rochia are un decolteu amplu și simplu, pune accentul pe o singură bijuterie care va rafina ținuta.

Găsește-ți stilul la Băneasa Shopping City pentru evenimentele speciale din această toamnă
Găsește-ți stilul la Băneasa Shopping City pentru evenimentele speciale din această toamnă

Special tip: Pantofii trebuie să completeze ținuta, nu să o eclipseze. Cel mai important lucru este să ții cont de personalitatea ta în momentul completării ținutei. Așadar, încearcă să găsești o pereche de pantofi elganți, care pot completa unitar look-ul tău.

Geanta sau clutch-ul pot fi alese în stilul unei bijuterii, acest detaliu oferind un plus de stil și originalitate întregii ținute. Atenție, însă, la ținuta pe care o porți. Dacă optezi pentru o rochie uni, poți opta pentru un clutch tip bijuterie, cu siguranță.

Alege-ți ținunta perfectă de nuntă cu ajutorul Luminiței Făurescu, stilist Băneasa Shopping City

Uneori e greu să faci alegerile corecte sau, pur și simplu, nu știi ce se potrivește cel mai bine cu specificul evenimentului la care trebuie să participi. Pentru ca tu să nu mai fii nevoită să te gândești la asta, Băneasa Shopping City a conceput The perfect fit, serviciul de consultanță gratuită pentru care te poți programa înainte de a merge în mall pentru a-ți alege ținuta sau ținutele.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi baneasa.ro/stilist și să te înscrii pentru o sesiune de shopping cu consultanță din partea stilistului Băneasa Shopping City, Luminița Făurescu. Alege să strălucești în fiecare moment al acestei toamne și apelează la serviciile gratuite de consultanță pentru a-ți putea crea ținutele perfecte pentru fiecare eveniment important din viața ta.

În Băneasa Shopping City vei găsi o selecție extinsă de magazine pe care le poți explora și din care poți alege ținutele potrivite stilului tău și evenimentelor speciale din acest sezon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter