Frumusețea este acum online pe sephora.ro – o experiență unică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 18:29

Curățenia de toamnă aduce multe schimbări. Și nu numai în dulapurile noastre și în rutina noastră de skincare, ci și în felul în care evoluează relația noastră cu tehnologia. Pentru că ultimii doi ani ne-au demonstrat că digitalul este spațiul în care nu va exista niciodată distanțare socială, unul dintre brandurile noastre preferate și-a dorit să fie cât mai aproape de noi. Noua platformă sephora.ro este inspirată de ambsadoarele frumuseții infinite și de felul în care tehnologia ne poate ajuta în fiecare zi cu ceea ce ne dorim. Noul site este o odă adresată nouă, femeilor. 

Ce și-au propus este ca noile schimbări din site să transforme experiența utilizatorului pe site-ul sephora.ro într-una cât se poate de firească: site-ul se mulează pe orice device și transformă fiecare comandă într-un proces incredibil de simplu. Când îți creezi cont,  preferințele tale sunt salvate pentru ca Sephora să îți facă recomandări apropiate gusturilor tale. Cont pe care îl poți crea ușor, pe baza cardului tău de fidelitate. Mai mult decât atât, când intri în programul de loialitate, te răsplătesc de fiecare dată când alegi să te răsfeți cu produse: primești puncte, recomandări, sugestii și beauty tips, dar și mostre din produsele tale preferate, pe care le poți selecta chiar tu. În plus, din 2 noiembrie poți să îți ridici comenzile direct din magazin prin Click&Collect și, tot pe parcursul lunii noiembrie, se lansează și varianta de Android a aplicației Sephora – în care poți scana produsul ca să vezi exact pagina de produs și să urmărești comanda.  

Frumusețea este acum online pe sephora.ro - o experiență unică

Dacă ceea ce cumperi este un cadou pentru cineva drag, îi poți lăsa un mesaj personalizat pe site. Dacă ai nevoie să știi unde este cel mai apropiat magazin și ce servicii îți oferă, găsești pe site. Dacă îți cauți brandurile preferate și ai nevoie de mai multe detalii, le găsești tot pe site. 

Frumusețea este acum online pe sephora.ro - o experiență unică

Au creat un hub digital perfect pentru puterea infinită a frumuseții – un spațiu în care găsești tot ce ai nevoie rapid, un spațiu care evoluează odată cu tine, un spațiu în care ne putem întâlni oricând, oricum, la orice oră. Nici nu e nevoie să crezi. Hai pe site, beauty lover!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter