Cum se poartă pantofii Jordan? Verificați ținute de toamnă

Deși lumea i-a cunoscut drept pantofi de baschet, ei apar tot mai mult în picioarele oamenilor care nu au avut niciodată de-a face cu acest sport. Este vorba despre încălțămintea Jordan, pe care o poți numi cu siguranță un must-have în îmbrăcămintea streetwear. Credeai că acești pantofi sunt rezervați exclusiv bărbaților? Nimic mai greșit! Află cum îi poți include în ținute de toamnă pentru femei și bărbați!

Încălțămintea Jordan pentru bărbați – cum se poartă?

Pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:jordan vei găsi pantofi pentru purtarea zilnică de la brandul Air Jordan. Această companie, la fel ca la pantofii tipici de baschet, se preocupă de confortul purtării și de siguranța picioarelor tale. Aceștia sunt pantofi pentru purtarea zilnică și antrenamentele de baschet. Au fost proiectați pentru sportivi pasionați de baschet, astfel încât să poți fi sigur că sunt fabricați din materiale de înaltă calitate și, de asemenea, folosesc tehnologii moderne care le îmbunătățesc parametrii în timpul utilizării. Dar vei găsi și pantofi Jordan pentru bărbați în culori discrete, care pot fi purtați la locul de muncă unde este necesară o ținută mai puțin formală.

Pantofii pentru bărbați Jordan sunt recunoscuți în întreaga lume. Produsele din această linie sunt semnate cu numele celui mai bun jucător din istoria NBA, adică  Michael Jordan. Inițial, acești pantofi au fost asociați cu baschetul și au fost folosiți în primul rând ca pantofi de sport tipici. Designul lor a însemnat că purtarea lor în timp ce faci sport era extrem de confortabilă.

Astăzi, domeniul lor de utilizare s-a extins semnificativ.  Încălțămintea Jordan poate  fi un element cu drepturi depline al stilului de zi cu zi și îl completează perfect. Datorită tălpilor joase, care absorb șocurile în timpul mersului este extrem de plăcută, iar o bună ventilație ajută la o circulație adecvată a aerului. Una dintre cele mai bune serii a fost aclamată de pantofii Jordan Air, care – după cum sugerează și numele – a făcut ca mersul pe jos sa fie aproape imperceptibil. 

Pantofii Jordan nu au fost lăsați în urmă când vine vorba de culori și modele interesante, așa că modelele din această linie pot fi găsite într-un număr mare de combinații. Există modele în roșu intens și elemente multicolore care vor îmbunătăți starea de spirit în timpul sezonului de toamnă. Dar nu doar pentru bărbați vei găsi modele interesante de adidași, ci și pentru cei mai mici, așa cum sunt disponibili pe https://epantofi.ro/c/copii

Jordan pentru femei – ținute în diverse stiluri

Pantofii Jordan – datorită naturii lor sportive – sunt cel mai ușor de integrat în stilul streetwear. O astfel de ținută va arăta casual, dar consistent. Uită-te la cum a făcut Rihanna. Fata din Barbados și-a pus pantofi negri Jordan cu jachetă, tricou și pantaloni strâmți, iar elementele bleumarin și portocalii ale încălțămintei o fac să iasă în prim-plan aici.

Preferi când încălțămintea este doar complementară și nu atât de vizibilă? Alege un model mai minimalist. Pantofii Jordan albi vor arăta grozav combinați cu o ținută în culori alb-negru. În plus, această culoare nu se demodează niciodată. 

Deși poate părea o alegere îndrăzneață, Jordan– ca orice alți adidași – pot fi purtați pentru stilul de zi cu zi, nu neapărat unul sport. Combinarea încălțămintei sport cu ținute mai casual face parte din tendința athleisure, care este foarte la modă în ultimele sezoane.

Cum se poartă pantofii Jordan? Verificați ținute de toamnă

Exemplu? Un palton negru de toamnă, o eșarfă vișiniu masivă, blugi cu găuri, o geantă de mână pe un lanț și pantofi sport Air Jordan de damă – această combinație arată casual și, în același timp, va fi o propunere originală, de exemplu, pentru o întâlnire cu prietenii. Alte modele în culori de bază, precum pantofii Jordan albi, ar completa la fel de bine un astfel de stil.

Crezi că în această încălțăminte – datorită formei lor destul de masive – este imposibil să arăți feminin? Cel mai important lucru este să compui corect stilul. O bluză cu inserții translucide (o variantă pentru curajoși), pantaloni eleganți în dungi și pantofi sport Jordan – o astfel de ținută neagră clasică este un hit!Nu uita nici de accesorii, căci acestea completează perfect orice ținută feminină sau masculină, de aceea află care sunt cele 6 ceasuri cool de bărbați care-ți arată că nu merită să scoți telefonul și alege-l pe cel potrivit ție.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter