Cum să ne acceptăm corpul și să ne creăm momente de răsfăț, cu Ada Galeș

Ultimul update Joi, 25 august 2022, 16:58

Așa-zisele standarde de frumusețe se schimbă periodic de la un deceniu la altul, dacă nu chiar mai devreme. Așadar, nu ne rămâne decât să considerăm că frumusețea este subiectivă și totodată că merită din tot sufletul nostru să ne respectăm și iubim corpul așa cum este el.

Iar după o zi de lucru obositoare, tu ca femeie cum obișnuiești să ai propriile tale Momente de răsfăț? Un prim răspuns îl are Ada. Probabil o cunoașteți pe Ada Galeș. Ea este actriță, antreprenor și consilier de dezvoltare personală. După multe lupte cu ea însăși, aceasta ne-a vorbit despre cum și-a acceptat corpul cu toate imperfecțiunile lui. Dar nu ușor, ci cu antrenament. Mai exact, relația bună cu sinele nu se naște, ci se educă, după cum aceasta ne spune.  

După o zi obositoare, când corpul și mintea ei simt nevoia de câteva momente de răsfăț, Ada ne povestește că preferă ceva simplu. Un duș relaxant.  

Deși pare ceva banal, pentru ea este cel mai bun moment de eliberare după o zi obositoare. Adoră să aibă pielea catifelată și hidratată, iar pentru asta folosește gelul de duș Renewing din noua gamă Dove, cu serum triplu hidratant. Și pentru că este conștientă de impactul fiecăruia dintre noi asupra mediului înconjurător, alege gama de geluri de duș Dove, si pentru că acestea au ambalaje realizate din 100% plastic reciclat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter