Cele mai hot tendințe ale sezonului cald – accesorii care cuceresc

Ultimul update Miercuri, 15 martie 2023, 11:52

O garderobă bine aleasă pentru acest sezon se asortează cu încălțăminte și accesorii în culori puternice. Tendințele actuale se inspiră din reapariția căldurii și a unei atmosfere de renaștere, specifice primăverii. De aceea, conform ultimelor runway-uri, stiliștii ne sfătuiesc să apelăm la alternative mai îndrăznețe în materie de styling – pantofi, curele, bijuterii, și nu doar acestea. 

Astfel, DEICHMANN ne atrage atenția printr-o gamă nouă și conformă cu aceste cerințe stilistice. Fiecare piesă este de o calitate impresionantă și la prețuri extrem de avantajoase. Descoperă în paragrafele următoare, top 10 articole preferate de noi. 

Confortul capătă o energie vibrantă

Știm cu toții cum sunt zilele când cauți să fii îmbrăcată cât mai lejer și sporty, ca să ai parte de o libertate de mișcare cât mai mare. Nu e nimic greșit ca atunci când te trezești, să optezi pentru o ținută mai simplă și relaxantă. Însă și lucrurile simple pot avea anumite detalii care fac diferența. 

Cele mai hot tendințe ale sezonului cald - accesorii care cuceresc

În cazul nostru, este vorba despre încălțămintea de sport. Aceasta de multe ori poate face ca întreg outfit-ul să fie mai complex și complet, atrăgând totodată atenția asupra lui. Recomandările noastre vin fie de la Fila – cu teniși de damă într-un roz superb – , fie de la Graceland. Cel de-al doilea brand se remarcă în mod deosebit printr-o varietate de modele în culori precum roz delicat sau roz pudrat, verde viu sau verde ușor pastelat, albastru electrizant, și nu doar atât. 

Dacă totuși visezi la un stil casual-formal, loaferșii de la Graceland sunt din nou o opțiune grozavă – asortează-i cu mom jeans, un tricou simplu alb și bineînțeles, clasicele șosete albe. 

Cele mai hot tendințe ale sezonului cald - accesorii care cuceresc

Eleganța se reinventează prin culori

Începe sezonul cald cu o nouă selecție în materie de pantofi. Tendințele pentru 2023 sunt mai curajoase, atât în materie de tipul de toc, cât și atunci când vine vorba de culorile curajoase. 

De exemplu, pantofii cu toc ascuțit au parte de un total makeover când vorbim de aspect – sezonul acesta ar fi bine să ai cel puțin o pereche lila, verde crud sau roz. Fie că îi preferi simpli sau cu o mică curea în jurul gleznei, aceștia sunt cea mai sigură și ușoară alegere, ce îți poate oferi un outfit de milioane. 

Cele mai hot tendințe ale sezonului cald - accesorii care cuceresc

Pe de altă parte, dacă îți dorești să schimbi complet standardele ținutelor tale și să captezi atenția tuturor, sandalele cu toc în formă de triunghi sau tip bloc sunt o necesitate. CTW are o multitudine de modele, ce îți vor asigura un look unic și stylish. Preferatele noastre sunt sandalele cu toc în culoarea albastru deschis sau roz pastel, aceștia pot fi asortați cu o rochie maxi cu model floral și un cardigan oversized. O alternativă pentru ei pot fi pantofii cu toc bloc în culoarea verde cald sau babyblue, ce inspiră un aer boho. 

Cele mai hot tendințe ale sezonului cald - accesorii care cuceresc

Nu în ultimul rând, pantofii tip slingbacks sunt un alt item must-have. Aceștia sunt ușor de asortat pe timpul zilei, cât și pentru evenimentele mai speciale. Pe noi ne-a cucerit o pereche de sling într-un roz metalic de la CTW. Îndrăzneț, diferit, puternic. 

Cele mai hot tendințe ale sezonului cald - accesorii care cuceresc

Descarcă aplicația D+ pentru a aduna puncte și a le valorifica în diverse beneficii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter