(P) Cadouri feng-shui pentru prieteni dragi

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 decembrie 2017, 11:43
Există cadouri care le aduc celor dragi nu doar bucuria de a primi un semn al iubirii tale, ci și o anumită energie bună, conform principiilor feng-shui.

Uite ce poți oferi cu încrederea că darul tău va fi pe deplin unul inspirat:

– Un portofel roșu. În feng-shui, roșul este una dintre culorile prosperității. Banilor le place ordinea, așa că dacă ai un prieten preocupat de bunăstarea sa, o idee inspirată de cadou ar fi un astfel de portofel, bine compartimentat, ca să îi încapă bine toate lucrurile pe care le va purta în el.

cadouri de craciun 2

– Un fular sau mănuși în culorile verde sau violet. Cele două culori atrag și ele bogăția și împlinirea celor care le poartă. Prosperitatea nu înseamnă doar bani, ci și o stare de mulțumire și armonie. Este bogat cel care are mulți prieteni buni, așa se zice. J

– O floare în ghiveci. Poți oferi așa ceva, dar îți recomand să alegi o plantă cu frunze cărnoase și cerate. Nu doar pentru că astfel de flori aduc bunăstarea în casă, ci și pentru că produc mai mult oxigen (există, iată, și o explicație științifică pentru această preferință).

Am aflat toate aceste lucruri de la Geo Pană, lectorul Atelierului de Feng-shui ”Echilibrul casei mele” ce va începe din 15 ianuarie la Fundația Calea Victoriei. Sper că sfaturile ei ți-au adus inspirație pentru găsirea cadoului perfect. J

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter