ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401): o experiență vizuală pentru o viață mai clară

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 00:03

Ultra-portabilele ASUS Zenbook evoluează cu fiecare nouă generație care introduce modele mai rapide, mai ușoare, și adaugă noi funcții inovatoare de real folos pentru utilizatori. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) păstrează liniile de design ale filosofiei Zen stabilite de generațiile anterioare, aspect pe care îl prezintă într-un corp zvelt de doar 15.9 mm grosime și care cântărește doar 1.4 kg, oferind în același timp inovatorul NumberPad 2.0, plus un panou excelent cu tehnologie OLED și performanțe maxime în orice situație datorită tehnologiei ASUS Intelligent Performance.

Deseori, cerințele celor care caută cele mai noi și performante tehnologii într-un laptop converg în același punct, indiferent că vorbim de creatorii de conținut, de utilizatorii interesați de productivitate în mediile de lucru hibride sau de cei care pun accent mai mult pe capabilitățile multimedia.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este genul de laptop care redefinește conceptul de portabilitate fără compromisuri, reușind să fie un companion de încredere pentru cei care călătoresc mult sau lucrează de acasă, o unealtă pe care se pot baza zilnic pentru a duce la capăt fluxurile de productivitate și un dispozitiv pe care îl pot folosi pentru a se relaxa la sfârșitul zilei.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401): o experiență vizuală pentru o viață mai clară

Productivitate nelimitată și mobilitate extremă

Aspectul atemporal Zen a fost rafinat în cazul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) cu linii noi, subtile, și componente performante care includ procesoare Intel din generația a 11-a, până la Core i7 cu grafică integrată Iris Xe, memorie eficientă LPDDR4X care funcționează la 4266 MHz și un SSD PCIe Gen 4.0 care poate atinge o viteză incredibilă de 6500 MB/s, totul în condiții de silențiozitate deplină.

Aceste performanțe sunt posibile datorită folosirii tehnologiei ASUS Intelligent Performance și soluției de răcire IceCool Plus cu trei moduri de funcționare ce pot fi selectate din aplicația MyASUS, moduri care pot crește performanțele procesorului cu până la 70%. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este gata de a relua lucrul în doar câteva secunde datorită folosirii, printre altele, a unui senzor de autentificare rapidă prin amprentă. Balamaua ErgoLift permite deschiderea completă a ecranului până la un unghi de 180 de grade, astfel încât tu să poți colabora și partaja foarte ușor conținutul ecranului cu prietenii sau colegii tăi.

Cu toate că amprenta redusă a șasiului nu a permis includerea unei tastaturi de dimensiune completă, ASUS a găsit o soluție elegantă la această problemă: NumberPad 2.0, un bloc numeric virtual, integrat în suprafața touchpad-ului, care poate fi pornit rapid cu ajutorul unui buton dedicat.

Sporirea productivității nu ar fi posibilă fără un set complet de porturi pentru conectarea perifericelor, iar în cazul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) lista cuprinde doi conectori Thunderbolt 4 USB Tip-C, jack audio de 3.5mm, o mufă USB Tip-A și un cititor de carduri rapid microSD. Conectarea fără fire este asigurată de o conexiune rapidă WiFi 6 din clasa Gigabit, care, practic, elimină timpii de așteptare la încărcarea aplicațiilor și a site-urilor.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401): o experiență vizuală pentru o viață mai clară

ASUS OLED: un ecran cum nu ai mai văzut pe un laptop

Experiența de utilizare a laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este definită de un incredibil ecran cu tehnologie OLED. Acesta poate fi controlat tactil, în mod intuitiv, și folosește un panou cu raport de aspect 16:10 care sporește productivitatea în aplicațiile care beneficiază de pe urma spațiului vertical suplimentar.

Tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode) are ca atuu principal controlul separat al fiecărui pixel din imagine, oferind, astfel, un contrast senzațional de 1.000.000:1, o gamă dinamică HDR extinsă pentru realism nemaiîntâlnit și culori vii pentru că ecranul laptopului Zenbook 14X OLED (UX5401) este poate afișa integral spațiul de culoare DCI-P3, standardul actual folosit în filmele produse la Hollywood.

Redarea culorilor ultra-vii nu este, însă, suficientă pentru a permite folosirea acestui ecran în medii profesionale fără o calibrare precisă. Din acest motiv, toate modelele ASUS Zenbook 14X OLED sunt validate PANTONE și certificate VESA DisplayHDR True Black 500. Indiferent că vei utiliza acest laptop pentru a rula aplicații de productivitate sau pentru afișarea de conținut multimedia, ecranul îți va oferi tot timpul o experiență de utilizare remarcabilă.

Seria Zenbook 14X OLED include mai multe modele, disponibile în eShop ASUS România având configurații care satisfac orice situație: ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) – model dotat cu procesoare Intel din generația 11, SSD-uri rapide cu interfață PCIe Gen 4 și ScreenPad, un ecran secundar integrat în touchpad controlat intuitiv cu ScreenXpert; ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) – model dotat cu procesoare Intel din generația 11, până la Core i7, unități de stocare NVMe PCIe 4.0, NumberPad integrat în touchpad și ASUS Zenbook 14X OLED (UM5401) – un model cu procesoare AMD până la Ryzen 9 5900HX și grafică integrată din familia Radeon.

Indiferent de modelul selectat, la achiziția unui laptop ASUS Zenbook 14X OLED primești acces gratuit timp de trei luni la toate cele peste 20 de aplicații ale Adobe Creative Cloud, cea mai populară suită de design grafic pentru creatorii de conținut și suficient spațiu de stocare în cloud pentru proiectele la care lucrezi.

De asemenea, participând și în campania Părerea ta contează care implică publicare unei recenzii de utilizare a produsului pe una dintre platformele înscrise, vei primi cadou un an de prelungire a garanției noului tău laptop ASUS Zenbook 14X OLED.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter