Aplicația Peater – ghidul tău personal către starea de bine

De pe Ultimul update Marți, 28 iunie 2022, 14:20
Aplicația Peater - ghidul tău personal către starea de bine

Peater este o aplicație de mobil personalizabilă pentru sănătate și stare de bine, croită pe nevoile fiecăruia. Este adaptabilă și personalizabilă prin 15 profiluri de stil de viață, diete speciale și planuri de nutriție pentru scopurile, preferințele și nevoile specifice ale fiecăruia. 

Peater include 15 planuri de nutriție: mediteraneeană, vegetariană, vegană, fără gluten, Hashimoto (tiroidită autoimună), diabetică, hipertensiune, pentru minte, activ, pentru masă musculară, bogat în proteine, antiinflamatoare, pentru întărirea imunității, rapid, buget redus. Fiecare plan e customizabil: alegi ce nu îți place să mănânci, poți să înlocuiești ingrediente.

Aplicația Peater – ghidul tău personal pentru sănătate

Este o aplicație accesibilă financiar, ușor de folosit, ușor de instalat și de setat. Completezi un chestionar despre nevoile și stilul tău de viață, apoi ți se recomandă cel mai bun plan de nutriție dintre cele 15 disponibile. 

Aplicația Peater este un instrument complex care îți oferă o abordare pe mai multe planuri către starea de bine prin nutriție (meal plans) și antrenamente, toate create cu ajutorul specialiștilor în nutriție. Te învață să adopți un stil de viață sănătos pentru tine, dar și pentru cei dragi din familie, cu beneficii pe termen lung.

Atunci când vrei să mănânci corect, Peater îți dă rețete gustoase și variate, adaptate la nivelul tău (de la începător la avansat în ale gătitului) și îți face planul alimentar care să te ducă la ținta ta.

Când vrei sau trebuie să ai o alimentație specială (vegan, vegetarian, diverse afecțiuni cu care trăiești – Hashimoto, diabet, cardiovasculare), Peater îți creează un plan de nutriție perfect pentru nevoile tale.Dacă ai nevoie și de organizare în bucătărie – meal plan, liste de cumpărături –, aplicația Peater e instrumentul pe care te bazezi. Chiar dacă gătești pentru tine sau pentru cei dragi ție, cu siguranță găsești rețete pe gustul tuturor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter