Ai parte de un ten mai sănătos, cu Vitamin C + HA3 Daily Serum!

Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 13:36

Un stil de viață sănătos presupune mai mult decât alimentația sănătoasă. Un factor care ne influențează sanatatea pielii si in consecinta, aspectul ei, este rutina zilnica de ingrijire. Linia de îngrijire a pielii Artistry Skin Nutrition propune un nou pas in rutina oricui isi doreste o piele sanatoasa si frumoasa: un ser care se concentrează pe beneficiile vitaminei C și ale acidului hialuronic.

Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum îndeplinește 3 funcții esențiale în rutina zilnică: iluminează pielea, o hidratează profund – reducând în același timp și ridurile – , și nu în ultimul rând, oferă o protecție suplimentară împotriva factorilor din mediul extern. Noua formulă a serului combină ingrediente care au beneficii garantate asupra tenului, care devin vizibile insa de la prima folosire.

Ai parte de un ten mai sănătos, cu Vitamin C + HA3 Daily Serum!

Formula de succes – are la bază o concentrație de 10% vitamina C, cu beneficii imediate și de impact: luminozitate, fermitate, protecție. În completarea acesteia se găsesc și cele 3 dimensiuni distincte de molecule de acid hialuronic, cu efect la niveluri diferite ale pielii, pentru a hidrata intens tenul și a-i da un aspect plin. In noua formulă se mai remarcă și peptidele, cu rol in netezire pielii și reducerea liniilor de expresie și a ridurilor. Pentru a crește puterea antioxidantă a serului, ginsengul este combinat cu vitamina C, prevenind astfel daunele cauzate de mediul extern.

Vitamin C + HA3 Daily Serum este un produs creat în conformitate cu politicile Artistry privind frumusețea curată, ceea ce este reflectat prin formula complet vegană si netestată pe animale. Mai mult, serul caută să răspundă nevoilor identificate în rutina de zi cu zi a fiecăruia – o dorință constantă de a avea un ten hrănit și sănătos. Nu în ultimul rând, acesta poate fi combinat cu alte produse Artistry Skin Nutrition, pentru efecte mai rapide si remarcabile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter