ageLOC® Galvanic Body Trio: Știința din spatele unui aspect tânăr

De Bianca Prangate, pe

O piele tânără, tonifiată, care nu poartă semnele îmbătrânirii, este ceva la care este firesc să aspirăm. Din fericire, trăim într-o perioadă când știința și tehnologia fac acest lucru accesibil chiar și de acasă.

Dorința de a întârzia efectele îmbătrânirii este una umană, cu care pot rezona atât femeile, cât și bărbații. Dacă ea nu ar exista, probabil centrele spa ar da faliment, iar saloanele de înfrumusețare nu ar mai avea un motiv să își continue activitatea. Nemulțumirile legate de aspectul pielii variază de la o persoană la alta: în timp ce una se plânge de riduri și de piele lăsată, alta nu știe cum să scape mai repede de vergeturi și de aspectul de coajă de portocală.

Însă nu toată lumea are timp să profite de tratamentele de la centrele spa, mai ales după doi ani în care ne-am obișnuit să facem atât de multe lucruri acasă. Și pentru că o sesiune de îngrijire a corpului la tine acasă este cea mai sinceră formă de self-care, gama ageLOC® de la Nu Skin vine în ajutorul tău, pentru a.te putea răsfăța cum se cuvine și a te bucura de efecte de durată.

Știința exclusivă ageLOC® de la Nu Skin țintește arSuperMarkerii, pentru a asigura menținerea unui aspect tânăr al pielii pe termen lung. Ce sunt arSuperMarkerii? Ei reprezintă componentele chimiei organismului care influențează modul în care arătăm când îmbătrânim, reprezentând principalele surse ale semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii.

De ce ageLOC® este atât de eficient în menținerea unui aspect tânăr

ageLOC® Galvanic Body Trio: Știința din spatele unui aspect tânăr

Loțiunea ageLOC® Dermatic Effects este formulată astfel încât să țintească exact sursele fundamentale ale procesului de îmbătrânire. Odată aplicată, ea ajută la îmbunătățirea turnoverului celular (un proces atât de necesar pentru a reda pielii textura ei naturală), la netezirea aspectului celulitic și la redarea aspectului ferm al pielii. În plus, tehnologia sa optică revoluționară difuzează lumina instant, astfel încât pielea capătă imediat un aspect neted și fin.

La baza acestor avantaje stă un complex de ingrediente cheie, fără de care ageLOC® nu ar mai fi la fel. Pe lângă tehnologia brevetată de Nu Skin, care țintește arSuperMarkerii, loțiunea mai conține și acid hialuronic (menit să asigure nivelul optim de hidratare al pielii), extract din miere (un acid alfa hidroxi natural, care contribuie la catifelarea pielii) și extract de Hibiscus abelmoschus (un extract bogat în lipide din plante, care protejează împotriva stresului oxidativ și luptă împotriva aspectului de coajă de portocală).

Pentru efecte vizibile, ageLOC® Dermatic Effects se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea de pe brațe, coapse, fese și/sau abdomen. Poate deveni ritualul tău personal de îngrijire, momentul tău de răsfăț pe care nu ți-l poate lua nimeni.

Ritualul complet pentru o piele tânără

ageLOC® Galvanic Body Trio: Știința din spatele unui aspect tânăr

Pentru o adevărată rutină de îngrijire a pielii, ageLOC® Dermatic Effects poate fi folosit împreună cu alte produse Nu Skin, menite să lucreze în simbioză pentru a oferi pielii tale un aspect proaspăt și tânăr.

Spre exemplu, ageLOC® Body Shaping Gel este formulat exclusiv cu instrumentele Nu Skin Galvanic Spa, având scopul de a revigora și purifica pielea, a combate vizibil celulita și  reduce semnele vizibile de îmbătrânire. El poate fi folosit cu curenți galvanici, spre deosebire de ageLOC® Dermatic Effects.

Totodată, Liquid Body Lufra te ajută să exfoliezi în profunzime pielea în timpul dușului. Cojile măcinate de nucă lustruiesc zonele aspre ale pielii de pe coate, genunchi, tălpi și alte zone ale corpului care au nevoie de exfoliere. După duș, pielea este mai fină la atingere, gata să absoarbă beneficiile tehnologiei ageLOC®.

Pentru rezultate demne de salon, recomandarea experților Nu Skin este să folosești produsul ageLOC® Galvanic Body Spa cu ageLOC® Body Shaping Gel de trei ori pe săptămână, pentru a resimți cu adevărat beneficiile curentului galvanic, în timp ce ageLOC® Dermatic Effects poate fi folosit zilnic, dimineața și seara, pentru a energiza pielea și a-i oferi acea strălucire extrem de dezirabilă.

Foto – Nu Skin

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter