Care este relația dintre Dana Rogoz și fiul cel mare al soțului ei, regizorul Radu Dragomir

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz (35 de ani) formează de 17 ani un cuplu cu regizorul Radu Dragomir (52 ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca (6 ani) și Lia Elena (1 an). Regizorul mai are un fiu, Barbu (19 ani), din primul mariaj cu actrița Ozana Oancea (53 de ani).

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Dana a dezvăluit cum se înțelege cu fiul partenerului ei de viață. Pe 6 iulie 2021, actrița a publicat pe Instagram două fotografii în care apare și Barbu. Fotografiile sunt surprinse în aeroport, iar într-una apar Barbu, Vlad și Lia, iar în cea de-a doua doar Barbu și Lia.

În dreptul lor, Dana a scris: „Ei trei. 🌈 #frați”. În podcastul găzduit de Cătălin Măruță (43 de ani), Dana a vorbit despre relația dintre ea și regizor, dar și despre relația ei cu Barbu, care studiază în prezent în Elveția.

Care este relația dintre Dana Rogoz și fiul cel mare al soțului ei, regizorul Radu Dragomir

Despre relația cu Barbu, Dana a spus: „Barbu are 19 ani. Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat”. Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului La Bloc, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza.

„De la anul o să fie mai mult de jumătate din viața mea petrecută cu el. Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional.

Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum. (…) Noi chiar nu cred că suntem o tipologie anume. (…) Am început o poveste foarte curată și asumată de la început”, a mai spus actrița.

Întrebată dacă a avut momente în care s-a gândit, la început, că Radu a divorțat „din cauză că a apărut ea”, Dana a răspuns: „Normal. Da, dar este un subiect pe care nu-l deschid. Pur și simplu lucrurile nu se explică așa”.

Acuzată că a fost motivul separării dintre Radu și Ozana, Dana mai declara în 2014 pentru Click!: „Eu îl cunoșteam pe Radu dinainte, prin prisma profesiilor noastre, însă relația dintre noi a început după ce el a divorțat”.

Citește și:

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Adela Popescu, primele declarații despre a treia naștere: „A fost un travaliu greu”

Oana Roman se va opera în toamnă: „Am o singură problemă”

Cum a fost actrița cerută în căsătorie

„Efectiv sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. Funcționăm ca un tot. Avem aspirații împreună, proiecte împreună, griji împreună. (…) Nu suntem cei mai romantici public, dar e foarte curat și puternic ceea ce simțim”, a mai spus Dana în podcastul Acasă la Măruță.

„Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră rulotă, cumpărată de Radu special pentru a găzdui acest eveniment, dar și pentru viitoarea lună de miere. Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă priveliște.

A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns da, ne-am îmbrățișat. Și am început să plângem, stând așa îmbrățișați minute bune. A fost extrem de emoționant pentru amândoi, deși hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte”, a povestit Dana Rogoz în 2018, pe blogul personal.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter