O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

De Adelina Duinea, pe

Actrița Sophie Winkleman (40 de ani) a interpretat rolul lui Zoey în sezoanele 9 și 10 ale celebrului sitcom „Two and a Half Men”. Deși în serial a refuzat cererea în căsătorie a personajului principal, Walden Schmidt, interpretat de actorul Ashton Kutcher (43 de ani), în realitate, în septembrie 2009, Sophie s-a căsătorit cu Lord Frederick Windsor (41 de ani).

Analistul financiar britanic este unicul fiu al Prințului Michael de Kent (78 de ani), verișor al Regina Elisabeta a II-a (94 de ani). Deși este în mod oficial membră a familiei regale, într-un interviu pentru Insider, Sophie a mărturisit că a ales să-și păstreze numele fiindcă deja câștigase popularitate în cariera artistică.

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Fără titlul regal, nimeni nu și-a dat seama. „Oamenii din domeniu din America nu știau nimic despre asta pentru că vedeau doar Sophie Winkleman pe hârtie. Mergeam la audiție și primeam sau nu jobul”, a spus pentru Insider.

„Și nu găsiseră informații despre mine. Mă știau doar ca actriță, ceea ce a fost destul de important pentru mine.” Deși cariera ei de actriță a continuat, Sophie a rămas o membră implicată a familiei regale britanice.

Cel mai recent a participat la prânzul de Crăciun de la Palatul Buckingham în anul 2019 și s-a numărat printre invitații la nunta Prințesei Eugenie din anul 2018. Despre Regină și familia soțului ei, Sophie a avut numai laude.

Citește și:

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre pierderea tatălui ei

Actrița Ashley Tisdale a născut! Ce nume deosebit poartă bebelușul

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

„Pot vorbi doar din propria-mi experiență, dar când am mers pentru prima dată la Palatul Buckingham pentru a o cunoaște pe Regină la prânzul de Crăciun, a fost incredibil de primitoare și bună”, a mărturisit. „Am primit doar pozitivism, grijă și căldură din parte tuturor.”

Foto: Profimediaimages.ro; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter