Cele mai frumoase desene animate potrivite perioadei de Crăciun

De Ioana Tătaru, pe
Desenele animate și sărbătorile de iarnă sunt preferatele copiilor. Iată ce pot urmări cei mici în această perioadă!

Anastasia

Pentru Anastasia, viața la palat este ca o lume de basm, cu numeroase de privilegii care i se cuvin, fiind fiica iubită a Țarului Nicholas. Cu toate acestea, viața prințesei se schimbă pentru totdeauna atunci când Rasputin, care pretinde că este prieten al familiei sale, plănuiește în secret un complot împotriva Țarului.

Frozen

Seria pentru copii „Frozen” este una dintre cele mai apreciate pelicule de animație din ultimii ani, care nu poate fi ratată.

Bambi

Această minunată aventură este plină de umor și emoție. Cele mai îndrăgite personaje din toate timpurile – Bambi, iepurașul Bocănilă, sconcsul Floare și înțeleapta Bufniță așteaptă să fie urmărite de cei mici.

Marea cursă de Crăciun (Arthur Christmas) 

În Ajunul Crăciunului, la Polul Nord, fiul lui Moș Crăciun luptă din toate puterile să repare eroarea făcută de mecanism: un copil nu și-a primit cadoul. Pentru asta va apela la ajutorul buniciului său și la alte metode de livrare a cadourilor: o sanie și renii magic.

Expresul Polar

Expresul Polar este un film potrivit atât pentru cei mici, care vor regăsi aici toate personajele minunate ale iernii (Moș Crăciun, renii, elfii), dar și pentru cei ajunși la vârsta adultă.

Sursă foto: Shutterstock.com

Sursă video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter