Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 februarie 2022, 11:29

Roxana Nemeș (32 de ani) se mândrește cu o siluetă suplă și tonifiată, însă nu s-a numărat dintotdeauna printre „norocoasele” care pot mânca orice fără „consecințe”. Timp de 8 ani, solista a făcut balet, în cele din urmă renunțând la acea pasiune în favoarea pasiunii mult mai puternice pentru muzică.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Cred că cel mai mult am avut 70-75 de kilograme. (…) Am slăbit în timp. Acum mă mențin la în jur de 54-55 de kg. M-am lăsat de balet după 8 ani și atunci am început să mă îngraș”, mărturisea Roxana în noiembrie 2019, pe YouTube.

Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

„Când eram mai mică și puțin mai plinuță, țineam foarte multe diete și nu mâncam mai nimic, nici cartofi, nici pâine, nici paste, știm foarte bine că lucrurile acestea îngrașă. Aveam tot timpul fluctuații de greutate și am zis: «Stop! Hai să mănânc normal!»”, ne-a povestit Roxana la Unica Urban Party.

Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

„Sunt om, n-o să pot ține o dietă toată viața. De 7 ani încoace, am învățat să mă mențin mâncând de toate. Dar, din punctul meu de vedere, este foarte important să mâncăm cât mai puțin. Să mâncăm din toate, și dulciuri și prăjeli, dacă ne plac, dar câte puțin. Puțin, puțin, puțin”, a completat.

Fiindcă nu are nici timp să urmeze diete, Roxana a gândit de una singură un „program” care a dat roade în ceea ce o privește.

„Timp de patru zile pe săptămână, mănânc des și la orice oră, brânzeturi slabe plus salate sau legume. Apoi schimb cu trei zile cu fructe și legume sau fructe și iaurt. După aceste zile, țin două cu carne, în special piept de pui, și garnitură de legume la grătar. În plus, înainte de un eveniment important, nu consum decât iaurt și mere sau portocale. Atât! Așa am reușit să dau jos 12-13 kilograme”, spunea Roxana în trecut.

Roxana Nemeș: „Important pentru sănătate este și consumul de lichide”

„Dincolo de regimul alimentar, fac foarte mult sport, minim două ore pe zi de sală sau, în situațiile în care am spectacole în alte orașe, îmi aloc timp pentru alergări ușoare în zonă. Mai mult, recurg și la tratamentele corporale, program anticelulitic și de remodelare, care mă ajută să arăt cât mai bine”, mai spunea.

„Important pentru sănătate este și consumul de lichide. În general, beau foarte multă apă, doar la sală am doi litri la mine, și, până la sfârșitul zilei, ajung și la patru litri consumați”, a încheiat atunci.

Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

Întrebată cu ce rețetă nu dă niciodată greș în bucătărie, Roxana ne-a mai spus: „O banana bread, niște paste quatro formaggi, astea îmi ies foarte bine”. Cât despre rețetele care îi plac cel mai mult, Roxana a completat: „Îmi place să mănânc tot ce este quatro formaggi. Eu sunt cu pizza quatro formaggi, paste quatro formaggi, cartofi prăijiți… Și, de obicei când merg la restaurant, mă uit la meniul de copii”.

Roxana are și un viciu la care își dorește în viitor să renunțe. „Fumez și mi-aș dori să nu mai fumez, dar nu mi-am dorit atât de mult încât să îmi propun să mă las. Dar sunt convinsă că, în momentul în care o să-mi propun, la cât de ambițioasă mă știu, o să mă las”, ne-a mai declarat.

Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

De ce experiență „stânjenitoare” își amintește Roxana Nemeș chiar și acum

„Mi-aduc aminte de un concert. Era la modă Mihai Albu la vremea aia, tot ce făcea el. El îmi făcea toate cizmele pentru concerte și într-o seară, la Cluj, aveam niște tocuri foarte, foarte înalte. Mi s-a rupt un toc. Eram la înălțime și erau cizme peste genunchi, adică foarte dificile de dat jos în timpul concertului. M-am așezat pe scenă, am făcut haz de necaz, au râs toți cu mine și am mers mai departe. A fost foarte frumos”, ne-a mai povestit artista la Unica Urban Party.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter