Răzvan și Dani au o nouă colegă de emisiune. Despre cine este vorba

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 septembrie 2018, 13:10
Continuă schimbările la Antena 1, iar emisiunea vizată de această dată este ”Neatza cu Răzavn  și Dani”. Cei doi carismatici prezentatori vor avea o nouă colegă de platou, alături de Flavia Mihășan.

Amalia Tîrcă, prezentatoarea horoscopului, a părăsit emisiunea și în locul său a venit nimeni alta decât Roxana Nemeș, o artistă deja consacrată în lumea showbizz-ului autohton. Schimbarea a avut loc fără prea multe explicații, iar Roxana Nemeș a părut că s-a integrat foarte bine în noul mediu.

Roxana Nemes

Se pare că această schimbare este binevenită în viața Roxanei Nemeș, cu atât mai mult cu cât în această perioadă își dorește să pună mai mult accent pe viața profesională. De curând, artista a declarat că și-a încheiat socotelile cu fostul său iubit și este singură. Roxana a avut parte de două relații destul de controversate. Prima a fost cu Radu Groza, cel care îi era și manager și de care s-a despărțit cu mare scandal, și ultima, se pare, încheiată la începutul acestui an, cea cu Ionuț Bârsan, fiul unui patron de service, de profesie mecanic auto. Conform presei, acesta ar fi fost destul de violent cu artista, ba chiar ar fi lovit-o în public, mai exact într-un taxi, imediat ce au ieșit dintr-un club bucureștean în luna februarie a acestui an.

Citește și – Marina Voica, la un pas de moarte. Artista a mâncat naftalină

Citește și – Magda Vasiliu, dezvăluiri cutremurătoare despre boala fiului său: “Mi s-a spus ca cea mai bună soluție ar fi amputația piciorului“

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter