Apariții spectaculoase ale celebrităților în 2021

De Unica.ro, pe

Celebritățile au întotdeauna grijă la modul în care se afișează public, iar aparițiile lor sunt de multe ori spectaculoase. Fie că e vorba de ținute pe covorul roșu, evenimentele caritabile sau de o simplă ieșire la plimbare, vedetele își aleg cu grijă vestimentațiile.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Apariții spectaculoase ale celebrităților în 2021

Mădălina Ghenea (34 de ani) a întors toate privirile pe covorul roșu al prestigiosului Festival de Film de la Veneția. Românca a strălucit într-o rochie neagră, elegantă și totodată extrem de sexy, creată de designerul libanez Zuhair Murad. Frumoasa româncă a ales și un machiaj special, care a fost imediat remarcat de fanele sale de pe rețelele de socializare.

Meghan Markle a avut anul acesta cea mai sexy apariție de când a început o relație cu prințul Harry. Aceasta a participat la un eveniment într-o rochie roșie, lungă, crăpată în față, cu un decolteu adânc și cu spatele gol, semnată Carolina Herrera, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc Giuseppe Zanotti, o pereche de cercei Maison Birks și o brățară Cartier.

După ce au luat pe toată prin surprindere cu împăcarea lor, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-au sfiit să-și arate dragostea în public. Una dintre aparițiile lor spectaculoase a fost la la premiera peliculei „The Last Duel” ce a avut loc în New York. S-au strâns în brațe și s-au sărutat cu pasiune în văzul tuturor.

La 76 de ani, Helen Mirren nu se teme să poarte ținute extravagante și este mereu în pas cu moda. Actrița britanică reușește de fiecare dată să ne surprindă cu look-ul ei natural și ținute superbe. La Festivalul de Film de la Veneţia de anul acesta, Helen Mirren și-a făcut apariția într-o o rochie metalizată Dolce & Gabbana, care s-a potrivit perfect cu culoarea naturală a părului.

Andie MacDowell, una dintre cele mai apreciate apariții la Festivalul de Film de la Cannes

Una dintre cele mai apreciate apariții a fost cu siguranță cea a actriței Andie MacDowell, care a impresionat cu look-ul său natural și a arătat întregii lumi că îmbătrânirea poate fi și grațioasă.

Celebra actriță a arătat fabulos într-o rochie Prada și cu părul grizonat, un amestec de argintiu, gri și negru natural, care a contrastat frumos cu ținuta ei, și bucle voluminoase. Aceasta a ales un machiaj simplu, în același ton cu rochia și podoaba capilară. Ea și-a accesorizat ținuta cu sandale argintii și un clutch gri deschis.

Citește și: Florin Ristei, apariție memorabilă în rochie, după ce a pierdut un pariu

Kate Middleton, ținută de aproape 1.000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

Festivalul de Film de la Veneția 2021. Ținute purtate de vedete la ceremonia de deschidere

Vedete cu ținute spectaculoase pe covorul roșu de la Cannes 2021

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment de Crăciun

Kate Middleton a organizat un eveniment special de Crăciun la Westminster Abbey cu scopul de a elogia munca, implicarea și sacrificiile britanicilor în timpul pandemiei de COVID-19. Așa cum era de așteptat, soția Prințului William și-a făcut apariția într-o ținută festivă foarte elegantă.

Kate Middleton a purtat un palton roșu superb, cu croială de rochie și cu o fundă supradimensionată la baza gâtului, piesă vestimntară semnată Catherine Walker. Ducessa de Sussex și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc roșii și cu o gentuță de mână, tot roșie, marca MiuMiu, din piele întoarsă. Ca bijuterii, Kate a ales o pereche de cercei cu safir și diamante din colecția Reginei Elisabeta a II-a.

Pentru premiera londoneză a celui mai nou film James Bond, „No Time To Die”, ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută strălucitoare la propriu. Aceasta a purtat o rochie Jenny Packham aurie cu paiete, lungă, cu umerii accentuați și pelerină. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto de asemenea aurii și cu o pereche de cercei rotunzi cu detalii în aceleași nuanțe. Părul și l-a purtat într-un coc elegant, iar machiajul a fost unul natural.

Sharon Stone, alegeri vestimentare reușite

Sharon Stone a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Zurich, acolo unde a primit cea mai înaltă distincție: premiul Golden Icon. După ce a uimit cu apariția sa la Festivalul de Film de la Cannes, unde a purtat o rochie bleu ciel din tulle, plină de flori viu colorate, Sharon Stone a făcut din o alegere vestimentară impresionantă.

Actrița în vârstă de 63 de ani a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Zurich într-o rochie cu paiete aurii, creată de renumita casă de modă Dolce and Gabbana.

Catherine Zeta-Jones, apariție de excepție la gala Globurilor de Aur 2021

Catherine Zeta-Jones a atras atenția publicului printr-o rochie neagră, cu trenă și cu o pereche de sandale cu platformă. Înfățișarea deosebită a actriței a fost completată de un machiaj smookey eyes și de bucle lejere.

La începutul acestui an, Catherine Zeta-Jones anunța că și-a lansat o linie vestimentară proprie dedicată femeilor. Actrița a creat acest brand vestimentar cu ajutorul specialiștilor în modă care se ocupă de vestimentația ei. Anul trecut, Catherine Zeta-Jones și-a lansat și o colecție de încălțăminte de damă realizată exclusiv din materiale naturale, prietenoase cu mediul înconjurător.

Bella Hadid, superbă pe covorul roșu de la Cannes 2021

Și Bella Hadid a întors toate privirile pe covorul roșu de la Cannes 2021. Modelul și-a făcut apariția într-o ținută extravagantă, Houte Couture creată de casa de modă Schiaparelli.

Rochia neagră lungă și mulată, creată de Daniel Roseberry dintr-o țesătură de lână, a fost decupată în zona decolteului și acoperită cu un colier masiv din alamă aurită în formă de bronhii. Ținuta extrem de îndrăzneață a fost accesorizată cu cercei din colecția Chopard Haute Joaillerie și inel Phoenix din colecția Red Carpe, ambele acoperite cu diamante, rubine și alte pietre prețioase. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter