What’s Up s-a operat de urgență. Artistul risca să-și piardă vederea

De Mădălina Manole, pe
What’s Up s-a operat de urgență la ochi, iar intervenția chirurgicală a avut loc în Turcia. Dacă nu ar fi făcut cât mai repede acest pas, What’s Up era în pericol de a-și pierde vederea.

What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, avea o problemă destul de gravă la ochiul stâng și risca să nu mai vadă deloc cu acesta dacă nu-ți făcea operația cât mai rapid. Cu toate că artistul, în vârstă de 29 de ani, știa de existența acestei afecțiuni de ani buni de zile, a evitat să ajungă la bisturiu, însă de această dată nu a mai avut cale de scăpare.

What’s Up a povestit despre această afecțiune în repetate rânduri, artistul explicând că nu poate conduce un autoturism din această cauză, fiind oricum respins la examenul medical, și mai mult de atât, are momente în concert când nu-și poate vedea fanii: „Eu nici nu văd bine publicul. De cele mai multe ori cânt cu ochii închiși, pentru că așa simt mai bine melodia, atmosfera. Acesta este motivul pentru care mă vedeți mereu cu ochii acoperiți. Nu este vreo fiță, ci o necesitate”

Citește și – De ce evită Andreea Bălan să-i arate chipul fetiței sale. Abia după doi s-a aflat

Citește și – Fostul Principe Nicolae, prima declarație după nuntă. Ce spune despre absența Familiei Regale de la eveniment

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter