Cum arată Andreea Bănică după operația la nas

De Unica.ro, pe

De curând, Andreea Bănică (43 de ani) a suferit o operație la nas. „Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată.

Doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o să o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, spunea Andreea Bănică înaintea intervenției.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…)

Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă… Până la urmă m-am hotărât… [deși] mi-e frică”, a mai explicat artista atunci.

Cum arată Andreea Bănică după operația la nas

Andreea a publicat primele fotografii după operație în mediul online. „Am postat o poză în Feed, special pentru voi. Mi-a fost tare dor de voi în toată această perioadă în care nu ne-am văzut foarte des pe Story.

După cum bine știți, am suferit o operație de septoplastie care nu mi-a dat voie o perioadă să fiu lângă voi și să vorbesc cu voi prea mult. Am simțit nevoia să stau să mă liniștesc, să mă relaxez și să-mi revin cât mai repede.

Am revenit pe baricade. Sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru în ritm. Nu sunt complet refăcută, însă merg înainte”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

„Ai făcut doar septoplastie sau rinoseptoplastie? Nasul pare modificat și cu formă diferită. Dacă era doar septoplastie, forma nu s-ar fi schimbat, nu?”, a întrebat un urmăritor. Fotografii înainte și după operație găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Andreea Bănică, dezvăluiri emoționante despre decesul părinților ei

Cine iubește mai mult, Andreea Bănică sau soțul ei? A trecut perechea testul relației?

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani. „Aveam talent la…”

Solista este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (3 ani). Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea, sunt căsătoriți din anul 2008.

Pe 21 iunie 2021, Andreea a împlini 43 de ani și a aniversat 13 ani de mariaj. „De 13 ani, 21 iunie este pentru mine motiv dublu de fericire: este atât ziua mea de naștere, cât și ziua în care m-am căsătorit cu Lucian! ❤️🎉

Petrecerea a început sâmbătă și se continuă de atunci, iar pentru asta vreau să le mulțumesc mult prietenilor dragi care mi-au fost aproape, dar și vouă, pentru toate urările frumoase și că vă gândiți întotdeauna la mine! 🎉🙏”, a scris solista pe Instagram, în dreptul mai multor imagini.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter