Vlăduța Lupău, ținta unui val de critici în online, după naștere. „Prea mult alint și băgare de seamă”

De Unica.ro, pe

Vlăduța Lupău a devenit mama unui fiu, Iair, pe 6 august 2022. Ulterior, în mediul online, solista a promovat echipa spitalului privat în care a născut prin cezariană, stârnind reacții negative. Fotografia are peste 67 de mii de aprecieri și peste 400 de comentarii.

Vlăduța Lupău, ținta unui val de critici în online, după naștere. „Prea mult alint și băgare de seamă”

„Ce reclamă bună, no, asta da. Eroină… ce să zic de mamele care nasc de la 3 copii în sus”, a comentat cineva, artista replicând: „Prefer să nu văd frustrarea din viața ta”.

„La cât ai repetat numele spitalului și la câtă reclamă le-ai făcut înțeleg că n-ai plătit nimic”, a mai scris cineva, soțul solistei comentând: „Dacă îți trimit factura, te încurci în cifre. Vrei? Frustrată mică”.

„Cam multă reclamă faci spitalului! Pentru ei ești o afacere!”; „Incredibil, și venirea pe lume a unui copil este motiv de marketing ca să mai câștigați niște firfirei. Sunteți lacomi, ca și societatea în care trăim!”; „Sănătate și numai bine tuturor! Nu vreau să fiu rea, dar eroine sunt cele ce au născut 4, 5, 6 copii, prin naștere naturală, la un spital oarecare. Prea mult alint și băgare de seamă. Eroine sunt și cele ce nu scriu un milion de cuvinte pe rețelele de socializare. Este o situație mult prea intimă și o păstrezi în familie. Punct”, au mai comentat alte persoane.

În final, însă, comentariile pozitive au fost mult mai numeroase, majoritatea notând că fiecare mamă, cu unul sau mai mulți copii, născuți natural sau prin cezariană, la stat sau în sistem privat, sunt eroine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

„Mi-a zis Adi că sunt eroină… însă nu știu dacă eu sau cei din spital. Echipa de medici și personalul care fac totul pentru siguranța și confortul mamei, dar și al copilului, ne-au adus în această formulă!”, așa și-a început Vlăduța mesajul. Ulterior, solista a felicitat echipa de medici, dar și spitalul privat pentru cum a fost tratată, precum și pentru facilitățile de care dispune instituția.

Vlăduța Lupău și jucătorul de fotbal Adrian Rus se vor muta în curând în noua lor casă. Cuplul a început lucrările vilei cu un an în urmă. Casa se află în Cluj-Napoca, interpreta de muzică populară mărturisind în trecut că nu se vede locuind altundeva. Vlăduța este născută în localitatea Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter