Imagini rare cu Vlăduța Lupău la 18 ani. A participat la „Miss Romândria 2009”, show prezentat de Mihaela Rădulescu

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 07 martie 2023, 14:34

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Artista din Ardeal a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în urmă cu mai bine de zece ani, iar de atunci popularitatea ei a început să crească. Iată cum arăta cântăreața la începutul carierei ei.

Vlăduța Lupău va împlini pe data de 8 martie vârsta de 32 de ani. Artista, care și-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani, a intrat în atenția publicului larg pe vremea când avea 18 ani și a participat la emisiunea concurs „Miss Romândria 2009”. Odată cu trecerea anilor, cântăreața a reușit să își construiască o carieră solidă în muzică.

Vlăduța Lupău a participat la “Miss Romândria 2009”, show prezentat de Mihaela Rădulescu

De asemenea, aceasta este extrem de atentă și cu modul în care arată. De aceea, a ținut pasul cu moda, atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și al stilul vestimentar. Imaginea ei s-a îmbunătățit vizibil de-a lungul timpului.

Cum a ajuns cunoscută Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău s-a născut în data de 8 martie 1991, la Șimleu Silvaniei, în județul Sălaj. Și-a făcut debutul în muzică la vârsta de 4 ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric. De-a lungul anilor a obținut mai multe premii în cadrul unor festivaluri de muzică folclorică renumite.

A câștigat printre altele Marele Premiu la Festivalul Național „Maria Tănase”, Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”, Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”, Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”.

După absolvirea liceului, a făcut 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, iar apoi a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare. Artista a mărturisit că iubește foarte mult animalele, dare este și o tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist, potrivit cluju.ro.

Citește și: Ce relație are Vlăduța Lupău cu soacra ei, după nașterea copilului: „Bunicii uneori o iau razna”

A fost prima artistă de muzică populară din România care a atins cifra de 100.000 de abonați pe YouTube

Cu talentul și frumusețea ei, dar și cu multă muncă, Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi din țară. Aceasta a fost primul artist de muzică populară din România care a atins cifra de 100.000 de abonați pe platforma YouTube. Videoclipurile ei se bucură de un mare succes în mediul online și ajung deseori direct în trending.

Cântăreața nu are doar o carieră de succes, ci și o familie frumoasă. Aceasta s-a căsătorit în 2019 cu fotbalistul Adrian Rus, după o relație de cinci ani. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți în augur 2022, atunci când a venit pe lume băiețelul lor, Iair.

Citește și: Vlăduța Lupău, „certată” de fani pentru că își vinde hainele: „Banii mei sunt munciți” / VIDEO

Imagini rare cu Vlăduța Lupău. Cum arăta artista la începutul carierei

La 18 ani, Vlăduța Lupău a participat la emisiunea-concurs prezentată de Mihaela Rădulescu, „Miss Romândria 2009”. Aceasta a cântat piesa „Dragostea din tei”, a formației O-Zone. De la acea apariție și până în prezent, atât aspectul fizic, cât și stilul vestimentar al artistei s-au schimbat foarte mult.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Vlăduța Lupău la începutul carierei sale

Cântăreața, care o comunitate de 650.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, a fost întrebată de fanii săi dacă a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Artista a recunoscut că este adepta tratamentelor de înfrumusețare, precum și faptul că a are mici intervenții la nivel facial pentru atenuarea ridurilor de expresie și mărirea buzelor.

„Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, a mărturisit Vlăduța Lupău pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter