Vlăduța Lupău, în lacrimi în SUA. Soțul său i-a trimis imagini emoționante cu micuțul Iair. Video

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 14:15

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, a distribuit un filmuleț emoționant pe profilul său de Instagram. Artista este plecată în această perioadă în America pentru a susține mai multe concerte, însă gândul și inima i-au rămas acasă, la micuțul Iair și la soțul ei, Adi Rus.

Are succes pe plan muzical, dar și pe rețelele de socializare iar pe YouTube este mereu în trending. În prezent, Vlăduța Lupău se află în turneu împreună cu mai mulți artiști în America, iar micuțul Iair a rămas acasă cu tatăl său.

Vlăduța Lupău, în lacrimi după ce soțul i-a trimis imagini emoționante cu micuțul Iair

Dorul de casă este tot mai apăsător pentru Vlăduța Lupău, mai ales că acasă o așteaptă fiul ei care are doar câteva luni. Micuțul Iair a rămas acasă cu tatăl său, Adrian Rus. Soțul artistei este un tată foarte grijului și i-a trimis imagini emoționante cu micuțul Iair în timp ce își privește mama cântând la televizor. La vederea acestor imagini emoționante, Vlăduța Lupău a lăcrimat și a împărtășit momentul și cu prietenii virtuali.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Ce gest a făcut Vlăduța Lupău din Miami pentru fiul său

De când a devenit mamă, viața Vlăduței Lupău s-a schimbat complet. Cântăreața este topită după fiul ei, Iair, iar spectacolele susținute în SUA au fost prima mare provocare pentru artistă. Tot prin intermediul contului său de Instagram, Vlăduța Lupău și-a arătat dragostea pentru fiul ei, direct din Miami. Aceasta a scris numele micuțului pe nisip, semn că gândul îi stă doar la Iair și mai ales la momentul în care se va întoarce acasă, în România, la cei dragi.

Vlăduța Lupău, împreună cu mai mulți artiști români, a plecat în urmă cu o săptămână în America, acolo unde vor susține mai multe concerte pentru românii stabiliți peste Ocean.

Sursa Foto/Video: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter