Vlăduța Lupău, nașă pentru fratele ei, în ultimul trimestru de sarcină. „Arăți magnific!!”

De Unica.ro, pe

Vlăduța Lupău va deveni în scurt timp mama unui fiu. Solista și soțul ei, jucătorul de fotbal Adrian Rus, au fost nașii de cununie ai fratelui ei, Bogdan Lupău. În mediul online, interpreta de muzică populară a publicat mai multe imagini de la frumosul eveniment.

Vlăduța Lupău, nașă pentru fratele ei în ultimul trimestru de sarcină. „Arăți magnific!!”

„Ești minunată Vlăduța!”; „Cât de frumoasă ești!”; Cât ești de superbă!, Vlăduța dragă!”; Sunteți o familie tare frumoasă!”; „Ești zeiță!”; „Neamu’ fain… genă bună”; „Arăți magnific!!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor artistei.

Vlăduța a optat pentru o rochie vernil lungă, din mătase, cu umerii goi și mâneci cu fundă. Și-a accesorizat ținuta cu sandale albe și bijuterii discrete cu diamante.

În iunie, Vlăduța le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram cum arată casa visurilor sale. Este vorba despre o vilă spațioasă, cu etaj, care dispune și de o curte interioară. Mai mult decât atât, casa va avea și piscină.

„Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a mărturisit artista pe Instagram.

Casa se află în Cluj-Napoca, interpreta de muzică populară mărturisind în trecut că nu se vede locuind altundeva. Vlăduța este născută în localitatea Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj.

Vlăduța Lupău, nerăbdătoare să devină mamă

„Începem numărătoarea inversă. Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar… mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet… iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțele”, scria artista în mediul online în mai 2022.

Cu o lună înainte, invitată în podcastul „Fain & Simplu”, Vlăduța a dezvăluit că, înaintea acestei sarcini, a pierdut alte două.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Câte kilograme a luat Vlăduța Lupău în primele 5 luni de sarcină. „Hainele mele nu mai sunt bune demult”

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„Boala asta nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici, până am ajuns la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei. Nu are așa o deslușire, din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli. Ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze”, a continuat.

„După am mai făcut niște analize și analizele alea au spus că am niște probleme la sânge, care, din nou, este o problemă în rândul femeilor. (…) Și boala aia de sânge ține de trombofilie. (…) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge, pentru că nu le știi și te întrebi de ce. Abia după ce pierzi o sarcină ajungi să afli că asta e problema”, a mai spus.

„O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri, să zic așa. (…) Nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să am toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter