Cum arată și unde se află tatuajul Vlăduței Lupău pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor

De Unica.ro, pe

Vlăduța Lupău (35 de ani) este genul de celebritate care împărtășește cu fanii și admiratorii ei toate lucrurile, mai bune sau mai rele, prin care trece în viață. Dar există un detaliu pe care, probabil, mulți dintre fani nu-l cunosc despre artistă. Cântăreața are un tatuaj micuț, ce simbolizează o inimioară. Tatuajul este făcut într-o anumită parte a corpului, în zona pieptului, între sâni, pentru a nu se vedea decât dacă ea dorește acest lucru. Într-una dintre postările apărute în mediul online, acest tatuaj a ieșit la iveală.

Însă pozele cu desenul de pe piele nu au fost postate pe contul personal al artistei, ci pe cel al make-up artist-ului ei. În postarea specialistei în make-up, Vlăduța Lupău apare într-o rochie portocalie, foarte decolată, ce lasă să se vadă o parte din tatuajul micuț. Vezi tatuajul ascuns al Vlăduței Lupă în galeria foto de mai jos.

Vlăduța Lupău și jumătatea ei se mută în casă nouă

Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, jucătorul de fotbal Adrian Rus (27 de ani), vor deveni părinții unui băiețel în câteva luni.

Începem numărătoarea inversă. Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar… mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet… iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțele – a anunțat artista în mediul online, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Laura Cosoi: „Am devenit femeie abia când mi-am cunoscut soțul”

Citeşte şi: Pavel Bartoș, despre drama trăită în adolescență. „Aveam 16 ani. Atunci m-am maturizat brusc!”

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

Citeşte şi: Amber Heard, prima declarație după procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine”

Cei doi urmează să se mute într-o locuință nouă – o vilă superbă, cu etaj, curte interioară și piscină. Vlăduța și Adrian au anunțat în mediul online că au construit noua casă de la zero. Casa este în Cluj-Napoca, oraș pe care cântăreața de muzică populară nu vrea să-l părăsească.

„Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a mărturisit artista pe Instagram.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter