VIDEO Globurile de aur 2013: Jennifer Lawrence, interviu pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Pe covorul roşu al Globurilor de Aur 2013, Jennifer Lawrence a stat de vorbă cu Ryan Seacrest, prezentatoruL E! Entertainment. Vezi şi tu clipul video!
Superbă ca o divă în rochia roşie fără bretele, Jennifer Lawrence s-a oprit pe covorul roşu pentru a discuta cu Ryan Seacrest, prezentatorul E! Entertainment, despre felul cum a schimbat-o faima.
Ea spune că nu s-a obişnuit încă cu noul statut şi are nevoie de puţin timp ca să se accepte toate veştile bune care o iau prin surprindere.
Jennifer Lawrence a primit duminică seară premiul pentru cea mai bună actriţă într-un film de comedie/musical. Rolul care i-a adus primul mare premiu din carieră este cel al unei văduve din pelicula „Silver Linings Playbook”.
Vezi ce a declarat Jennifer Lawrence la Globurile de aur în clipul de mai jos!
Poţi vedea mai multe vedete pe covorul roşu, diseară, de la ora 22:00, pe E!, la o ediţie specială „Fashion Police. Joan Rivers îşi adună echipa – pe Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos, pentru a prezenta ”din interior” un ghid al modei de la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.
Video: E! Entertainment Television
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter