Alessandra Stoicescu, în costum de baie la 45 de ani. Cum se menține în formă

De Unica.ro, pe

Alessandra Stoicescu (45 de ani) și soțul ei, Sergiu Constantinescu (50 de ani), au devenit părinți în vara anului 2019. Împreună au o fiică, Sara Maria Francesca, care va împlini 2 ani pe 1 iulie 2021. Recent, Alessandra, Sergiu și fiica lor au fost în vacanță în Maldive.

Alessandra Stoicescu, în costum de baie la 45 de ani 

De acolo, prezentatoarea TV a publicat și un videoclip în costum de baie. În 2019, Alessandra dezvăluia cum a slăbit după naștere. Jurnalista a dat jos 10 kg imediat după operația de cezariană.

Nu a avut voie să facă mișcare intensă timp de 6 luni, însă a alăptat și a făcut masaj/drenaj limfatic aproape zilnic. „Mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță”, mai spunea Alessandra atunci.

Fotografii cu Alessandra Stoicescu în costum de baie găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum se menține în formă prezentatoarea TV

„Fac masaj. Dietă nu țin, aici le mulțumesc părinților mei. Nu mă îngraș, nu m-am îngrășat niciodată, dar hai să fim serioși că sunt și femei slabe care încep să depună pe ici, pe colo. Dar nu mă îngraș foarte mult, chiar dacă mănânc seara, de exemplu, însă masajul e foarte important, starea asta de bine.

Uite am învățat să schiez la aproape 41 de ani. (…) Nu prea mănânc dimineața, deși desigur aceea este masa cea mai importantă. Când sunt în vacanță mănânc întotdeauna dimineața. Mănânc ouă ochi sau ou fiert cu sandvișuri, deci mănânc pâine, mănânc și ceva fructe după ce termin partea asta de sandvișuri cu ou ochi.

Citește și:

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Cel mai mult îmi plac ouăle ochi și cafeaua de după, neapărat, un cappucino. Seara ciugulesc ceva mai degrabă, dar mărturisesc că uneori mănânc pâine și seara, deși la manual se spune că nu, dar eu mănânc pentru că îmi place foarte tare pâinea proaspătă.

Așa că, în drumul spre casă îmi cumpăr pâine proaspătă, îmi cumpăr un sandviș cu brânză, cu roșii. Știu n-am voie, dar este ceva… minunat. Nu ajung la sală cât mi-aș dori, înotul îmi place foarte mult.

Nu sunt o ființă foarte sportivă, cred că din pricina faptului că nu mi-am pus acest obiectiv. Nu știu dacă cineva se duce pentru că nu mai poate de plăcere, ci pentru că dacă faci sport te simți din ce în ce mai bine. Și am făcut sport așa cu intermitențe”, povestea în urmă cu ceva timp Alessandra Stoicescu, în exclusivitate pentru revista Avantaje.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter