Victoria și David Beckham sunt îngroziți. Indivizi mascați au încercat să pătrundă în casa lor

De Oana Dinu, pe
Victoria și David Beckham sunt în stare de șoc după ce casa lor de vacanță din Marea Britanie a fost ținta hoților. Aceștia au sporit măsurile de securitate și speră ca indivizii să fie prinși. 

Conacul de milioane de lire sterline pe care cuplu Victoria și David Beckham l-a cumpărat-o în Cotswolds, Marea Britanie, a fost ținta unor indivizi mascați care au încercat să pătrundă în interiorul locuinței, conform Daily Mail.

Cei trei bărbați au folosit o scară pentru a ajunge la camerele de la etaj și a inspecta terenul înainte de a trece la fapte. Aceștia au reușit să fugă înainte de a fi prinși de poliția alertată de angajații firmei de securitate și de oaspeții unei ferme din apropiere, care i-au văzut și au încercat să îi sperie.

sufragerie a casei de vacanta detinuta de familia beckham in marea britanie

Deși pe proprietate se aflau numeroase camere de supraveghere, poliția britanică nu a reușit încă să prindă suspecții, iar David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a fost nevoit să sporească securitatea.

casa de vacanta in Cotswolds

Surse apropiate de celebra familie au mărturisit că aceștia au fost de-a dreptul șocați la aflarea veștii, mai ales pentru că Victoria și cei patru copii merg des să petreacă timp în frumoasa locuință, supranumită de presă „Beckingham Palace”.

Cotswolds, casa de vacanta si o gradina cu ulte flori

„David și Victoria sunt absolut devastați. Sunt extrem de protectivi cu familia lor și viața lor privată, iar gândul că cineva ar fi putut să pătrundă acolo este atât de supărător pentru ei. Asta i-a lovit dur. David este furios pentru că trebuie să sporească securitatea și mai mult.”

Soții Beckham sunt înconjurați de vecini precum Prințul Harry și Meghan Markle, Jeremy Clarckson sau David Cameron. De asemenea, ferma din apropiere atrage turiști și din rândul celebrităților, cum ar fi Sam Smith, Kate Moss și  James Corden.

Familia Beckham se află momentan în Australia, acolo unde au fost invitați de Prințul Harry la Jocurile Invictus de la Sydney.

Citește și: 

Selma Blair suferă de o maladie cumplită: „Sunt handicapată”

Vremea 22 octombrie 2018

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter