Viața lui Dragoș Bucur depinde de acest aparat. Cum își ține sub control diabetul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 ianuarie 2018, 12:15

Nu mai e un secret pentru nimeni că Dragoș Bucur suferă de diabet insulino-dependent. Atât Dragoș, cât și soția lui, Dana Nălbaru, au vorbit despre viața lor cu această boală.

Pentru că vrea să-i ajute și pe alți români care suferă de diabet, actorul are și un blog unde vorbește deschis despre boală și despre felul cum poate fi ținută sub control. unul dintre articole conține imagini cu dispozitivul care îi viața mai ușoară. Se numește senzor de glicemie pentru monitorizare continua și măsoară glicemia la fiecare cinci minute, avertizând bolnavul atunci când valoarea ei nu este limitele normale setate de el.

Un astfel de dispozitiv costa 1200 de euro în 2015, atunci când a fost achiziționat de Dragoș Bucur.

Viața lui Dragoș Bucur depinde de acest aparat. Cum își ține sub control diabetul

Actorul, în vârstă de 40 de ani, a aflat că are diabet la 24 de ani, iar boala i-a schimbat complet modul de viață și i-a influențat cariera. ”Nu vreau să mai filmez pentru cine ştie ce film american de clasă C sau D, pentru jumătate din onorariul unui figurant american, nu vreau să stau pe scaune de plastic aşezate la 2 metri de rulotă actorilor străini, să mănânc mâncare rece pe brânci şi să mă încălzesc noaptea un jurul unui radiator sau în rulotă de costume. Eu vreau pauză de masă normală pentru a avea timp să îmi cântăresc hidraţii şi să îmi schimb insulină dacă e nevoie, eu vreau o rulotă pentru intimitate şi odihnă între cadre, vreau over-time şi respect”, spunea Dragoș despre alegerile lui în carieră.

Și soția lui, Dana Nălbaru a vorbit mult despre diabet, spunând că i-a schimbat viața în bine. ”Mi-a spus de cateva ori ca boala asta i-a facut viata mai buna. Pare ciudat, dar imi explica despre cum l-a organizat, cum l-a educat si, mai ales, despre cum l-a invatat sa inteleaga cu adevarat care sunt marile valori ale vietii. Si eu am invatat de la el”, a scris Dana Nălbaru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter