Dragoș Bucurenci, despre decizia lui Dragoș Bucur de a nu purta mască și de a nu se vaccina

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, Dragoș Bucur (43 de ani), a scris că nu se vaccinează și nu poartă mască. Actorul a avut COVID-19 în luna septembrie a anului 2020.

De-a lungul timpului, jurnalistul Dragoș Bucurenci (39 de ani) a fost deseori confundat cu actorul, lucru care s-a întâmplat și de această dată. Tocmai de aceea, jurnalistul a ales să comenteze pe marginea mesajului postat de prezentator pe Facebook.

Marți, 9 februarie, în mediul online, Dragoș Bucur a scris: „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”. Reacțiile oamenilor au fost extrem de numeroase, postarea având peste 1.500 de comentarii. Printre acestea s-a numărat și un comentariu din partea unei prietene de-a lui… Bucurenci.

Dragoș Bucurenci, despre decizia lui Dragoș Bucur de a nu purta mască și de a nu se vaccina

„Nu m-am supărat niciodată pe cei care m-au confundat cu mai celebrul meu tiz, Dragoș Bucur. Nici n-aș fi avut de ce, confuzia era mereu în favoarea mea. Numai că de azi am o metodă foarte simplă prin care putem fi diferențiați: eu sunt ăla care se vaccinează și care poartă mască.

N-aș fi scris despre această opțiune până la urmă personală a tizului meu, dacă nu m-ar fi amuzat până la lacrimi confuzia bunei mele prietene Toni Dohotariu, care n-a văzut bine autorul mărturisirii, dar s-a repezit să-i răspundă ca și cum aș fi scris-o eu.

Între timp și-a șters comentariul, așa că îl repostez aici pentru că prietenia înseamnă și să râdem bine unii de alții atunci când ne-o iau tastele pe dinainte. De Toni vorbesc, desigur 😇”, a scris Bucurenci.

La postarea lui Bucur, Antoaneta Dohotori, prietena lui Bucurenci, scrisese: „Rup prietenia, îmi pare rău, atât s-a putut. Îmi rupi inima, am rapel sâmbăta asta, o să mă duc cu părerea de rău că te-am pierdut, pentru totdeauna”. Ulterior, la postarea lui Bucurenci, Antoaneta a comentat: „Este adevărat, Dragoș Bucurenci, am greșit din uimire. So, nu te-am pierdut. Mulțumesc”.

Dragoș Bucur a vut COVID-19 în septembrie 2020 și are diabet

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine.

Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor Visuri la cheie. A fost un sezon plin de emoție. Mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere.

Sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca și până acum Visuri la cheie. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoș Bucur atunci pentru Știrile Pro TV.

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu. Există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici.

Odată făcută, lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, mai spunea actorul în trecut despre diabet.

Dragoș este căsătorit cu artista Dana Nălbaru, alături de care are trei copii, Sofia (14 ani), Roxana (7 ani) și Kadri (4 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Alina Laufer, primele declarații după internarea de urgență în spital

Val de reacții în online. Dragoș Bucur: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter