Dragoș Bucur a dezvăluit care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o în viață: „Dumnezeu a avut grijă de mine”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 15:00

Dragoș Bucur a povestit în cadrul unui podcast care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut în viața lui. Actorul a dezvăluit că a vorbit și cu copiii lui despre acest episod din adolescența lui, care l-a marcat.

Dragoș Bucur, în vârstă de 45 de ani, a fost invitatul lui Mihai Bobonete la podcastul „Da Bravo!”. Întrebat care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o în viață, actorul a dezvăluit o întâmplare din adolescența sa.

Dragoș Bucur a dezvăluit care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o în viață

Dragoș Bucur a mărturisit că are discuții cu fiica lui, Sofia, care a ajuns la adolescență, despre pericolul pe care îl reprezintă consumul de alcool, țigări, droguri. Acesta are și un exemplu personal despre modul în care aceste substanțe consumate în exces te pot pune în pericol.

„La 17 ani m-am îmbătat atât de tare, încât la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul din cele mai înalte hoteluri din Jupiter, 14 etaje parcă, mergeam pe terasă, sus, pe marginea aia de 10 cm, la 2 noaptea. Mergeam pur și simplu, eram un zeu, beat rău de tot. Probabil Dumnezeu a avut grijă de mine să nu fac pasul ăla. Pe care în mod normal l-as fi făcut, la cât de beat eram. M-am trezit, mi-am dat seama ce fac, m-am dat jos, a fost un moment important pentru mine”, a povestit Dragoș.

Citește și: Exclusiv. Dragoș Bucur dezvăluie cum i-a schimbat diabetul viața: „Dacă te lupți cu el, pierzi”

Dezvăluirile actorului despre copiii lui: „Nu-mi doresc pentru ei să devină ceva anume”

Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru, sunt împreună de mai bine de 18 ani. Cei doi au împreună trei copii, Sofia, Roxana și Kadri, dintre care unul este adoptat. Aceștia sunt doi părinți extrem de implicați în creșterea și educarea copiilor. Au considerat că sistemul homeschooling este mai potrivit pentru ei, motiv pentru care i-au retras de la școală.

Întrebat ce crede că vor face copiii lui în viață, Dragoș Bucur a mărturisit că nu își dorește să pună presiune pe ei și că îi va sprijini indiferent ce vor alege.

„În momentul în care eu mă gândesc îi încarc pe ei cu ceva. Nu-mi doresc pentru ei să devină ceva anume. Nici măcar nu încerc să îmi închipui. Aș vrea doar să facă lucru ăla care o să îi facă fericiți toată viața, să nu devină o corvoadă”, a explicat actorul.

Citește și: Dana Nălbaru a povestit cum a adoptat fetița: „Am accesat lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni”

Totuși, în funcție de personalitatea fiecăruia, actorul a mărturisit în ce direcții crede că vor merge cei trei copii.

„Sofia o să meargă cu camper-ul (n.r – autorulota) prin lume, Kadri o să aibă de-a face cu matematica și cu științele, iar Roxana cu dansul sau ceva legat de scenă”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter