Vedete la casa de marcat: Cabral, Roxana Ciuhulescu, Andreea Ibacka și Mădălina Drăghici

Cabral, Andreea Ibacka, Roxana Ciuhulescu și Mădălina Drăghici au îmbrăcat, pe 22 martie, uniforma KFC și au încurajat clienții restaurantului să sprijine campania „Eu cum ajung la școală?” lansată de organizația neguvernamentală World Vision.
Acțiunea caritabilă s-a desfășurat în cadrul KFC Dorobanți și a avut ca scop stimularea strângerii de fonduri în vederea achiziționării unui microbuz școlar pentru 150 de copii din comuna Rebricea, județul Vaslui care, pentru a ajunge la școală, sunt nevoiți să meargă pe jos 10 kilometri. 

Timp de două ore, Cabral, Andreea Ibacka, Roxana Ciuhulescu și Mădălina Drăghici s-au implicat activ și au încurajat clienții restaurantului să ajute copiii prin donații punctuale în valoare de 5 lei. 

La finalul evenimentului, fiecare vedetă a oferit câte un autograf pe cămașa pe care a purtat-o, obiectele vestimentare urmând să fie licitate pe pagina de Facebook a World Vision România, iar banii strânși vor fi direcționați către campania „Eu cum ajung la școală?”. 
Vedete la casa de marcat: Cabral, Roxana Ciuhulescu, Andreea Ibacka și Mădălina Drăghici
Donațiile se mai pot face până la sfârșitul lunii martie în cadrul restaurantelor KFC din toată țara sau pe site-ul www.worldvision.ro în secțiunea Microbuzul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter