Un cântăreț celebru a fost arestat imediat după concert

De Oana Dinu, pe
Un cântăreț celebru a fost arestat imediat după concertul pe care l-a susținut în Florida. Câștigător al premiului Grammy, artistul a mai avut probleme cu legea.

Cântărețul de origine americană a coborât din scenă direct în custodia poliției. Acesta a fost arestat după concertul de la Coral Sky Ampitheatre, din West Palm Beach, Florida, în urma unui mandat excepțional emis de o provincie vecină, scrie TMZ.

Cauza pentru care Chris Brown a ajuns din nou în arestul poliției nu a fost dezvăluită. Cântărețul în vârstă de 29 de ani a mai avut probleme cu legea. El a pledat vinovat și a fost condamnat în 2009 pentru că a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de la acel moment.

Un cântăreț celebru a fost arestat imediat după concert

Rapperul a mai fost arestat în 2013 în Washington D.C. în urma unei altercații cu un bărbat, iar în 2016 a ajusn la divizia omucideri si furturi a politiei din Los Angeles fiind suspectat că a amenințat o femeie cu o armă.

În mai 2018, cântărețul a fost dat în judecată de o femeie care susținea că a fost abuzată sexual în casa lui.

Chris Maurice Brown a devenit cunoscut în 2005, după ce discul „Run It!” a ajuns locul 1 în clasamentele muzicale din SUA, Noua Zeelandă și Australia. Primul lui album de studio a primit dublu disc de platină în Statele Unite, pentru vânzări de peste două milioane de exemplare. Cel de-al patrulea album, F.A.M.E, i-a adus Premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B, în 2012.

Citește și:

Sărbătoare în familia Beckham. Ce fotografie au postat Victoria și David

Boney M va concerta la București. Cine este invitatul special

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter