Ultimele cuvinte pe care Freddie Mercury le-a spus fanilor săi

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 februarie 2020, 12:16
Freddie Mercury și-a făcut ultima apariție publică în urmă cu 30 de ani, la BRIT Awards, iar felul în care arăta a venit ca un șoc pentru fanii lui.

Ultima apariție publică a lui Mercury s-a încheiat cu trei cuvinte sfâșietoare pentru fanii săi.

În urmă cu 30 de ani artistul, împreună cu trupa sa, Queen, au urcat pe scenă pentru a accepta un premiu la BRIT Awards. Aceea a fost ultima dată când Freddie a mai fost văzut de admiratorii lui.

Vezi și: 10 piese nemuritoare ale legendei rock Freddie Mercury

După 21 de luni Freddie Mercury a murit. În tot acest timp a continuat să înregistreze mai multe piese, însă boala sa l-a obligat să petreacă mult timp acasă, înconjurat de prieteni, notează The Mirror.

Mulți au realizat când de bolnav era cântărețul în momentul în care l-au văzut la BRIT Awards. Freddie era mult mai slab și era îmbrăcat într-un costum argintiu cu gri, renunțând atunci la lookul său extravagant.

Trupa a fost invitată pe scenă de către Terry Ellis, directorul BPI: „Sunt patru bărbați care anul acesta sărbătoresc 20 de ani de când lucrează împreună. Nu au fost niciodată cu adevărat recunoscuți pentru realizările lor extraordinare ale carierei lor impresionante. Dar în această seară vom îndrepta lucrurile”.

Citește și: Mama lui Freddie Mercury, interviu emoționant la 20 de ani de la moartea artistului

În montajul video care a rulat au existat tributuri pentru trupa Queen, dar unii colegi de branșă au spus câteva cuvinte adresate lui Freddie.

Freddie este unul singur. Nu vezi prea mulți ca el”, a spus Phil Collins.

Dacă îl întrebi pe Freddie cât costă o sticlă lapte, uită de asta. Ar fi mai capabil să îți zică cât costă o ojă”, a glumit Elton John.

Dacă ar trebui să fac totul din nou. Da, de ce nu?! Aș face-o ușor diferit”, a spus și Freddie Mercury.

Paul McCartney a încheiat tributul afirmând: ”Regele Mercury”, la care Freddie a adăugat: „Ea să domnească multă vreme”.

În timp ce trupa a părăsit scena, s-a văzut cum Mercury a făcut un pas înapoi, iar chitaristul Brian May l-a ajutat să înainteze.

După ce trupa a ținut un discurs, Freddie le-a adresat ultimele cuvinte fanilor săi: „Mulțumesc… Noapte bună”.

Artistul a decedat pe 24 noiembrie 1991, la vârsta de 44 de ani.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Freddie Mercury.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter