Prințesa Diana, deghizată în bărbat pentru a petrece cu Freddie Mercury într-un bar de gay

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 06 septembrie 2017, 18:38
Liderul formaţiei rock Queen a infiltrat-o pe Prinţesa Diana într-un bar de homosexuali, după ce a deghizat-o în bărbat, potrivit actriței de comedie Cleo Rocos.

În cartea sa „The Power of Positive Drinking“, Rocos povestește că transformarea a avut loc la o petrecere organizată în 1980, la care a participat şi Freddie Mercury.

Actriţa de comedie Cleo Rocos mărturiseşte că ea, Mercury și comediantul Kemmy Everett au îmbrăcat-o pe Diana într-o geacă army, cu şapcă şi ochelari de soare, pentru o petrecere gay organizată la clubul de noapte „Royal Vauxhall Tavern” din Londra.

„Arăta cu un tânăr atrăgător. Diana era înaltă și slabă, așa că oamenii din club au crezut că este un tânăr drăguț cu posteriorul bombat”, a explicat comedianta britanică.

Rocos scrie că s-a întâlnit cu Prinţesa în apartamentul lui Everett, unde i-au spus că plănuiesc să petreacă într-un club pentru homosexuali. „Freddie i-a zis că mergem la Royal Vauxhall Tavern, un bar cunoscut din Londra. Diana i-a mărturisit că deşi nu a auzit niciodată de acel loc, i-ar plăcea, să meargă“, scrie Rocos. Totuşi, Kenny Everett a avertizat-o că nu este un spaţiu potrivit pentru o prinţesă. „Nu este o idee bună să vii. Este vizitat de bărbaţi gay, care, uneori, se şi bat“, scrie ea în carte.

Cu toate acestea, Diana nu a renunţat. „Când am pătruns în bar… ne-am dat seama că ar putea fi descoperită în orice minut, dar a dispărut în mulţime şi s-a simţit bine“, a mai notat Rocos. Prezența lui Freddie Mercury în acel bar a făcut ca planul să funcționeze până la capăt, acesta atrăgând toată atenția asupra sa.

Potrivit autoarei, Diana a comandat vin alb și s-a simțit bine la petrecere. După câteva ore petrecute în bar, cei trei au dus-o pe Lady Di înapoi la Palatul Kensington.

Freddie Mercury a încetat din viaţă în 1991, după ce a fost diagnosticat cu SIDA, iar Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la Paris, în 1997.

Citește și – Cui i-a dedicat Freddie Mercury melodia „Love of My Life”

Citește și – Motivul impresionant pentru care Prințesa Diana renunțase să mai poarte mănuși și pălării

Foto – Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter