Tudor Sișu s-a pocăit. A renunțat la vicii și s-a apropiat de Dumnezeu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 14:07

Tudor Sișu a făcut dezvăluiri inedite și neașteptate despre credința sa și despre Dumnezeu. Binecunoscutul membru al trupei La Familia regretă greșelile făcute în trecut și susține că și-a găsit, în sfârșit, calea cea dreaptă pe care să o urmeze.

Sișu a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic și consum de droguri, iar de când a fost eliberat rapperul susține că s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și și-a găsit vocația în credință: „Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. (…) M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Inainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat. Am fost arestat, am venit acasă și mereu ma întorceam la aceeași chestie. În momentul în care am schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. (…) Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață. Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajută să menții legătura cu El! E acolo!” – a declarat Sișu într-un interviu pentru televiziunea Patriarhiei Române, Trinitas TV.

Citește și – EXCLUSIV! Lavinia Pârva, supărată pe jurnaliști. Care este adevărul din spatele zvonurilor legate de sarcină și divorț

Citește și – EXCLUSIV! Rona Hartner dezvăluie drama care i-a schimbat percepția asupra iubirii

Sursă foto: captură video

Citeşte şi: Ce înseamnă să fii pocăit. Diferența dintre pocăiți și credincioși

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter