Tily Niculae, infectată cu norovirus. Cum se simte acum actrița

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 12 noiembrie 2021, 13:44

Tily Niculae (35 de ani) a ajuns recent de urgență la spital. În urma analizelor, actrița a aflat că are o infecție cu norovirus. Actrița și soțul ei, Dragoș Popescu, au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Radu, în vârstă de 1 an, și, respectiv, Sofia, care va împlini 10 ani pe 13 august 2021.

Tily Niculae, infectată cu norovirus. Cum se simte acum actrița

„Am ajuns la spital pentru că am vrut eu. Am luat un virus și am făcut o gastroenterită și tratamentul de acasă nu mai funcționa. Am vrut să merg la spital pentru niște perfuzii pentru că nu puteam să iau medicamentele prescrise. Ca să nu fie mai rău, m-am dus la spital pentru perfuzii ca să mă pună pe picioare”, a declarat Tily Niculae la Antena Stars.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Gastroenterita presupune episoade de vomă, moleșeală, dureri de stomac, dar odată declanșate episoadele de vomă, tu nu știi dacă ai două, trei, zece sau douăzeci. Nu a fost cazul, dar tocmai de aia m-am dus pentru perfuzii. Este virală. Am înțeles, din spusele oamenilor din comunitatea mea, că este epidemie de un nou virus, norovirus.

Îl poți da mai departe, da. Bine, e 50-50, pentru că tu îl contractezi viral, dar, de exemplu, în momentul când e să-l dai mai departe, îl dai printr-o igienă precară. De exemplu, dacă ai avut un episod de vomă, nu te-ai spălat corespunzător pe mâini și după aia pui mâna pe altcineva sau pe un aliment pe care-l împarți cu altcineva”, a mai adăugat actrița.

Citește și:

Băiețelul lui Tily Niculae, probleme grave după tratamentul pentru COVID-19: „Antibioticul i-a făcut ravagii în corp”

Tily Niculae, la un pas de divorț: „Este diferența asta de vârstă”

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

„Mi-a apărut și un mic hematon pentru că s-a spart vena și m-am speriat foarte tare, pentru că a început să mă doară dintr-odată și nu știam ce Dumnezeu e, pentru că se umflase puțin. Am pus niște gheață, așa cum m-au învățat, și m-a mai lăsat durerea. Dar el încă există, bine, hematomul când se formează durează câteva zile”, a completat actrița.

La final de iulie 2021, o epidemie de norovirus a fost în evoluție în orașul Râșnov. Peste 140 de persoane s-au prezentat atunci la medic pentru consult, cu simptomatologia specifică.

Anul 2020 a fost unul dificil pentru Tily și pentru familia ei. În decembrie 2020, Tily, soțul ei și copiii lor au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. După infecție, cel mai afectat a fost fiul actriței. „Ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp”, a spus Tily în iunie 2021.

„Anul acesta a fost ca un roller coaster emoțional. Din momentul când am născut și m-am simțit a nimănui! Nu am cum să uit vreodată cum am fost lăsată pe trotuar singură. Prima săptămână din STAREA DE URGENȚĂ”, scria actrița la finalul anului trecut, în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter