Băiețelul lui Tily Niculae, probleme grave după tratamentul pentru COVID-19: „Antibioticul i-a făcut ravagii în corp”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 iunie 2021, 16:05
Tily Niculae a povestit pe rețelele de socializare că a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate ale fiului ei, Radu. Vedeta și familia ei au avut COVID-19 în perioada sărbătorilor de iarnă, iar tratamentul pentru boală i-a afectat organismul băiețelului. 

Tily Niculae l-a adus pe lume pe Radu în martie 2020, în plină pandemie de COVID-19. În luna decembrie, atât vedeta, cât și soțul, Dragoș Popescu, precum și copiii, Sofia și Radu, ca la vremea respectivă avea nouă luni, au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Băiețelul lui Tily Niculae, probleme grave după tratamentul pentru COVID-19

Cel mai afectat a fost băiețelul. Tily Niculae a povestit pe rețelele de socializare că antibioticul luat pentru a trata COVID-19 „i-a făcut ravagii în corp” micuțului.

„De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme şi cremuţe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Ştiam că nu are alergii, cel puţin nu clinic şi manifestate sub ochii mei. Dar nu reuşeam să înţeleg ce sunt, de unde sunt. Mi-au recomandat să fac testul DAO.

M-am reconectat cu Ani Creţu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil. Mi-a explicat ca la un copil. Să înţeleg uşor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Ştiam că după infecţia cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp. (…)”, a spus Tily Niculae.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Actorul James Michael Tyler a dezvăluit că suferă de cancer

Anamaria Prodan, după zvonurile că ar divorța de Reghecampf: Dacă există o amantă, o voi găsi!

Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

Ce diagnostic a primit Radu

După luni de umblat de la un medic la altul, actrița a aflat diagnosticului fiului ei.

„Ceea ce am aflat după multe luni de stres şi nervi a fost că Radu are posibilă intoleranţă la histamina, flora bacteriană nu este deloc în echilibru şi are intoleranţă la lactoză şi lactază. Mai vedem şi la gluten.

Va fi o perioada nebună, nebună rău, însă măcar nu mai plâng. Nu mai plâng de ciudă, încerc să văd binele din toată povestea aceasta şi să-i dau înainte cu ultimele veşti. (..) Las aceste gânduri în speranţa că o mama va fi mult mai liniştită şi îşi va găşi direcţia ca mine”, a mai scris actrița pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter