Laura Cosoi își dorește al treilea copil: „Sigur că da”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 26 octombrie 2020, 16:58

Vara aceasta, în ziua în care este celebrată Sfânta Maria, Laura Cosoi (38 de ani) a adus pe lume al doilea copil, o fiică, Vera.

Actrița mai este mama unei fiice în vârstă de 2 ani, Rita. Din luna august a anului 2015, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi își dorește al treilea copil: „Sigur că da”

Sâmbătă, 3 octombrie, Laura și Cosmin și-au botezat fiica cea mică în Maramureș. Recent, actrița a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță alături de fostele colege din serialul La Bloc, actrițele Dana Rogoz (34 de ani) și Tily Niculae (34 de ani).

Toate cele trei au devenit mame pentru a doua oară anul acesta. Dana a dat naștere celui de-al doilea copil, o fiică, Lia Elena, în dimineața zilei de 20 mai.

Actrița mai are un fiu, Vlad, în vârstă de 6 ani. Dana și regizorul Radu Dragomir și-au oficializat relația în anul 2012.

Tily a devenit mamă pentru a doua oară pe 26 martie. Pe fiul lor, Tily și soțul ei, Dragoș Popescu, l-au numit Radu Teodor. Cuplul mai are împreună o fiică, Sofia, în vârstă de 9 ani.

Întrebate de Cătălin Măruță dacă își mai doresc copii, Dana și Tily au mărturisit că nu, Laura din contră, a mărturisit că ea și soțul ei își doresc și al treilea copil.

„Sigur că da, dacă ne dă Dumnezeu. Indiferent de cum va fi, eu îmi doresc și al treilea copil. Adică nu eu, noi ne dorim și al treilea copil”, a spus actrița.

Foto: Instagram

Citește și:

Emma Roberts și-a blocat mama pe Instagram după ce aceasta i-a făcut sarcina publică

Cum arată acum Mihaela Bărluțiu, Nicole din „Lacrimi de iubire”?

Codin Maticiuc îi dă exemplu statului de bani gata, renovând secţia de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni: „După etajul 7, mă apuc şi de alte etaje!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter