Thalia a felicitat-o pe Alina Eremia. Iată care este motivul!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 12 ianuarie 2018, 12:32
Alina Eremia a reușit să o impresioneze pe Thalia cu calitățile sale vocale, iar artista de talie internațională nu a ezitat să o felicite în mod public.

Thalia a fost încântată de cum a interpretat Alina Eremia piesa sa, Equivocada, și în semn de apreciere, aceasta a postat un filmuleț pe contul său de Instagram, însoțit de mesajul: “Tânără din România, cântând Equivocada. Cu dragoste din România. Îți mulțumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă” – a scris Thalia.

Alina Eremia si Thalia

Cu toate că interpretarea piesei este de acum 7 ani, din perioada în care Alina era protagonista serialului „Pariu cu viața”,  artista este bucuroasă că a reușit să obțină admirația Thaliei: “Mă bucur că Thalia a apreciat momentul și modul în care am cântat piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca și cântăreața, dar și ca actriță. Într-adevăr, am fost plăcut surprinsă să revăd momentul pe profilul ei de Instagram” – a comentat Alina Eremia.

Actrița Adela Popescu a interpretat, de asemenea, piesele Thaliei, în special melodia No me enseñaste, declarând la momentul respectiv că este o mare admiratoare a sa, însă nu s-a bucurat de aceași apreciere ca Alina Eremia.

Citește șiEste incredibil cum arata Thalia la 46 de ani!

Citește și – Exclusiv. Alina Eremia ne-a mărturisit ce nu îi place să facă în public

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter