Te cunosc de undeva: Uite cum s-a pregătit Anda Adam pentru emisiune!

De Unica.ro, pe

Ozana Barabancea i-a supus pe concurenţi la un test foarte greu în timpul pregătirilor pentru ediţia de sâmbătă a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Însă Anda Adam s-a descurcat de miunune.
Despre ce e vorba? Ozana Barabancea i-a pus pe concurenţii de la „Te cunosc de undeva” să cânte în timp ce alergau pe bandă. Transformările de săptămâna aceasta sunt foarte spectaculoase, coregrafiile sunt dificile, iar profesoara de canto a vrut să se asigure că vedetele sunt gata pentru orice provocare.
Anda Adam s-a amuzat cel mai tare pe bandã. „Ca sã vã explic: ei nu au încredere în mine şi în condiţia mea fizicã. Cred cã nu aţi înţeles. Eu şi când dorm alerg!” a glumit artista, care s-a vãzut nevoitã sã recunoască totuşi cã este o probã foarte grea. Atunci când ai o coregrafie antrenantã e foarte greu sã îţi pãstrezi suflul pe perioada melodiei.
anda adam si ozana barabancea
Cel de-al treilea sezon al îndrãgitului show „Te cunosc de undeva!” a debutat sâmbãta trecutã cu opt noi concurenţi curajoşi, care s-au aventurat sã întruchipeze şi sã interpreteze cât mai credibil cu putinţã vedete internaţionale dar şi de la noi din ţarã. Anda Adam, Rona Hartner, Ioana Anuţa (finalista X Factor), Simona Nae, Sonny Flame, Pepe, Şerban Copoţ si Andrei Ştefãnescu(Alb – Negru) promit sã uimeascã juriul cu interpretãri de excepţie, în fiecare sâmbãtã seara.

Crezi ca esti îndrăgostit? De Dragobete fii LIBER să spui ce simti!
http://on.fb.me/WeBcjQ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter