Taylor Swift, superbă în alb. Îţi place rochia?

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:34

Taylor Swift are numai apariţii foarte frumoase. Vedeta country, care nu dă greş niciodată în alegerea vestimentaţiei, a purtat aseară această rochie albă superbă.
Taylor Swift a primit aseară un premiu pentru cel mai bun artist internaţional la gala”40 Principales”, care a avut loc la Madrid. A fost prima oară la această gală pentru vedeta muzicii country, însă toţi ochii au fost aţintiţi asupra ei.
Taylor i-a uimit pe spanioli cu o ţinută simplă, dar foarte foarte frumoasă formată dintr-o rochie albă şi pantofi original cu toc înalt. Creaţia Kaufman Franco a avut un decolteu foarte interesant şi a fost accesorizată cu pantofi Christian Louboutin, cercei Ofira şi un inel Lorraine Schwartz.
Taylor Swift, 5 ţinute superbe de toamnă. Inspiră-te din stilul ei!
Cu o seară înainte de gală, vedeta a descoperit o părticică din capitala Spaniei şi a luat cina cu prietenii la un restaurant din Madrid.
„În această seară am fost pentru prima dată la premiile 40 Principales din Madrid şi a fost minunat. Mulţumesc fanilor pentru că mi-au acordat titlul de cel mai bun artist internaţional”, a scris Taylor pe Twitter, după spectacol.
Taylor Swift, show incendiar la MTV Europe Music Awards

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter