Taylor Swift, show incendiar la MTV Europe Music Awards. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe

Taylor Swift a fost marea câştigătoare la MTV Europe Music Awards, dar a făcut şi unul din cele mai aplaudate show-uri.
Taylor Swift a fost marea câştigătoare la MTV Europe Music Awards, plecând acasă cu trei premii, pentru cea mai bună prestaţie feminină, cea mai bună prestaţie live şi pentru cel mai frumos look.
Succesul lui Taylor Swift a fost egalat doar de Jusitn Bieber, care a luat de asemenea trei premii dar nu a putut fi prezent ca să le primească deoarece se alfa la New York pentru un concert.
Pe covorul roşu, Taylor a apărut într-o superbă rochie albă cu aplicaţii argintii şi decupaje sexy. Încă când a venit vremea să urce pe scenă pentru a cânta, ea s-a schimbat într-un costum sexy de circ. Show-ul ei, inspirat dintr-un spectacol de circ a fost de-a dreptul incediar, incluzând mişcări de dans foarte originale şi, evident, cele mai apreciate piese al luI Taylor.
taylor swift
Din fericire, Kanye West nu i-a mai stricat bucuria, aşa cum s-a întâmplat în 2009 la premiile MTV. Atunci, Kanye, i-a luat microfonul din mână cântăreţei care tocmai îşi ţinea discursul de mulţumire, ca să spună că Taylor nu merita acel premiu şi că el ar fi trebuit să meargă la Beyonce. Kanye West a fost şi de data aceasta prezent în sală pentru a o susşine pe iubita lui, Kim Kardashian, care a prezentat unul din premii.
Taylor Swift, superbă în roşu!
taylor swift

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter