Tatăl Andreei Bălan, primele declarații despre starea de sănătate a artistei: „Vreau să văd concret ce se întâmplă”

De Mădălina Manole, pe
Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a făcut primele declarații despre evenimentul neașteptat petrecut la nașterea Clarei Maria, cea de-a doua nepoată a sa. Reamintim că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, care s-a petrecut în cursul zilei de ieri.

Andreea Bălan, 34 de ani, se simte mai bine, starea sa de sănătate este stabilă, dar încă se află la terapie intensivă, iar tatăl său, care locuiește la Ploiești, a declarat că se pregătește să meargă la clinică să-și viziteze fiica și să vadă întocmai despre ce este vorba: „Nu știu, eu stau la Ploiești. Acum mă pregătesc să mă duc și eu la clinică. Eu am vorbit doar cu soția și mi-a zis ceea ce știe toată lumea. Că e la terapie intensivă și că e bine. Eu am vorbit și aseară și azi-noapte și de dimineață. Cu George n-am mai vorbit de dimineață. E cu ea probabil, acolo. Nu știu nimic, vreau să știu și eu, să văd concret ce se întâmplă”, a declarat Săndel Bălan pentru spnews.ro. 

Potrivit reprezentanților clinicii unde Andreea Bălan a născut, aceasta ar fi suferit o complicație care nu a putut fi anticipată în urma investigațiilor inițiale.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter