Şocant: Tatăl lui Şerban Huidu, de urgenţă la spital. Vezi ce a păţit

De Diana Zagrean, pe

Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu, a fost atacat în plină stradă şi tăiat pe faţă. A fost internat de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti. Vezi ce a păţit.
Tatăl lui Şerban Huidu, Florin Huidu, a fost ajuns la Terapie Intensivă, după ce a fost atacat de un bărbat luni seara, potrivit Libertatea.
Tatăl lui Şerban Huidu a fost tăiat pe faţă în timp ce se afla în propriul restaurant, împreună cu soţia sa. Potrivit aceleiaşi surse, individul ar fi sărit asupra mamei lui Huidu, însă Florin Huidu a intervenit pentru a o ajuta.
Şocant: Tatăl lui Şerban Huidu, de urgenţă la spital. Vezi ce a păţit
Bărbatul a ajuns de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni si este in momentul acesta stabilizat. Florin Huidu a suferit o interventie chirurgicală si va mai rămâne sub observatia medicilor. Şi mama lui Şerban Huidu a fost rănită în urma altercaţiei.

Suspectul a fost arestat astăzi, în jurul prânzului şi este audiat. Are 36 de ani şi a fost acuzat de vătămare corporală gravă cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Agresorul a refuzat să achite nota de plată pentru consumatia pe care o făcuse, iar tatăl fostului „Cârcotaş” a inceput să se certe cu el. La un moment dat, clientul a spart un pahar de masă si l-a rănit pe patronul terasei cu cioburile.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter