Vin Diesel, mesaj emoționant pentru fiica lui Paul Walker. Meadow a împlinit 21 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 15:26
Vin Diesel i-a transmis un mesaj emoționant fiicei lui Paul Walker, care a împlinit 21 de ani. Actorul din „Fast and Furious” i-a adus un tribut lui Meadow pe Instagram.

Aș putea spune că sunt mândru de persoana care devii… dar adevărul este că întotdeauna am fost mândru de tine”, a scris actorul alături de o imagine cu Meadow.

La mulți ani Meadow! Știu că împlinești 21 de ani și ți-ai dorit să sărbătorești în Japonia, dar familia te așteaptă cu un tort acasă, așadar grăbește-te. Te iubesc puștoaico. Unchiul Vin”, a mai scris vedeta de la Hollywood.

Mulțumesc foarte mult. De abia aștept să te văd. Și pe micii mei îngerași. Te iubesc”, i-a răspuns și fiica regretatului actor.

De la tragica moarte a lui Paul Walker, Meadow a dezvoltat o legătură specială cu familia lui Vin Diesel. De fapt, actorul și-a numit fetița în vârstă de 4 ani Pauline după Walker, iar Meadow petrece foarte mult timp alături de fiicele lui Diesel.

Paul Walker a încetat din viață în 2013, după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp și a explodat. Actorul a murit pe loc. De atunci, fiica acestuia postează frecvent pe rețelele de socializare imagini cu tatăl ei.

View this post on Instagram

happy birthday to the loveliest soul I’ll ever know

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Meadow și Paul Walker.

Sursă foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter