Megan Fox și Machine Gun Kelly, o nouă apariție excentrică

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 15:08

După apariția extravagantă de la Billboard Music Awards, ce a avut loc săptămâna aceasta la Microsoft Theatre din Los Angeles, Megan Fox și iubitul ei, Richard Colson Baker, cunoscut sub numele de Machine Gun Kelly, fac din nou furori cu ținutele și atitudinea lor îndrăzneață.

Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, și iubitul ei, de 31 de ani, au atras atenția în cadrul galei muzicale Billboard Music Awards prin ținute, dar și prin sărutul scandalos pe care Machine Gun Kelly l-a oferit fără rețineri celebrei actrițe.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, o nouă apariție excentrică

Dorind să arate că are limba complet neagră, acesta a sărutat-o pasional pe Megan Fox, ipostază provocatoare ce a fost rapid surprinsă de fotografi. Imediat după publicare, cadrele au făcut înconjurul lumii, strângând un puternic val de controverse.

Și de data aceasta, artiștii nu se dezmint și atrag atenția în cadrul galei IHeartRadio Music Awards, adoptând aceeași atitudine lipsită de inhibiții și purtând ținute pe măsură.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, o nouă apariție excentrică

Citește și:
Andreea Bălan a făcut declarații în exclusivitate despre fosta relație: „Îmi doresc să fim ambii…”
EXCLUSIV! Jean Gavril și soția lui, Bianca, au făcut anunțul cel mare: vor deveni părinți
A apărut revista Unica de iunie! Andreea Bălan, mai senzuală ca niciodată pe copertă
Carla Fracci, una dintre cele mai faimoase balerine din lume, a murit

Cei doi s-au completat perfect ca imagine, starleta purtând o salopetă roz în stil Barbie, în timp ce Kelly s-a afișat fără rețineri într-un costum alb accesorizat cu un fluture roz, asortat culorii jumpsuit-ului îmbrăcat de Megan.

Unghiile lungi ale artistului, dar și nail art-ul adoptat s-au evidențiat excentric și au subliniat intr-o manieră senzuală atingerile lor deloc timide.

În cadrul show-ului, Kelly a fost premiat pentru cel mai bun album de rock alternativ al anului. De pe acest disc face parte și piesa „Bloody Valentine”, videoclip în care apare și iubita sa, Megan Fox.

Întrebat de gazda galei IHeartRadio Music Awards, celebrul cântăreț r&b de culoare, Usher, dacă ar face vreodată rap pe una din piesele sale, artistul a răspuns fără rețineri: „Niciodată!”

Tot în cadrul show-ului, pe scenă, la momentul înmânării premiului, Kelly a făcut o glumă despre pantalonii săi scurți, spunând: „În clasa a cincea, colegii mei obișnuiau să-și bată joc de picioarele mele păroase, mi-am adus aminte de asta acum, așa că vă invit să-mi admirați pantalonii scurți și să vă bucurați designul lor ieșit din comun!”

Megan este în relație cu MGK după o căsnicie de aproape zece ani cu Brian Austin Green, mariaj ce s-a finalizat cu un divorț în luna noiembrie 2020. Acum cei doi sunt în plin proces de finalizare a custodiei celor trei copii: Bodhi Ransom Green (7 ani), Journey River Green (4 ani) şi Noah Shannon Green (8 ani).

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter