Carmen Negoiță a plecat la New York Fashion Week cu 50 de kilograme de haine

De Unica.ro, pe

Carmen Negoiță a plecat la New York pentru a participa la evenimentele conexe ale renumitului festival de modă de peste ocean.
Cunoscuta bloggeriță de fashion din România va avea o agendă încărcată ținând cont că va realiza atât ședințe foto în metropola americană pentru blogul ei www.carmennegoiță.com, cât și interviuri cu designeri consacrați, dezvoltându-și astfel abilitățile jurnalistice, după absolvirea unei facultăți de profil.
Fashionista se va întâlni cu cei mai apreciați bloggeri de peste ocean, cei care frecventează acest tip de evenimente an de an, și va participa la întâlnirile celor pasionați de modă unde își va face apariția în vestimentații care mai de care mai interesante.
Pentru deplasarea de 10 zile, Carmen Negoiță a pregătit 30 de outfituri pe care le-a înghesuit în două valize ce cântăresc mai bine de 50 de kilograme.
Alegerea hainelor și a accesoriilor a durat o săptămână. În acest interval, bloggerița a vizitat showroom-urile mai multor designeri români de unde a selectat cele mai interesante piese vestimentare, brațări, coliere și pălării, urmând ca la New York să aibă apariții cât mai captivante.
Carmen Negoiță este cunoscută ca având unele din cele mai interesante apariții la evenimentele mondene din București. Mereu în pas cu moda, fashionista își alege vestimentațiile cu gust, adoră să îmbine piesele vestimentare într-un stil unic și să le accesorizeze cât mai eficient.
Carmen Negoiță și-a transformat pasiunea pentru modă într-un adevărat stil de viață. Femeie independentă, mamă a doi copii, Carmen a urmat cursuri de specializare în domeniul stilului vestimentar și este la curent cu cele mai noi lansări ale marilor case de modă internationale.
Pasiunea pentru fashion a convins-o să construiască un blog foarte apreciat, www.carmennegoita.com, pentru care realizează o dată la câteva zile câte un pictorial tematic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter