Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit… din nou

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 22 octombrie 2020, 15:10

Actorul Channing Tatum (39 de ani) și artista Jessie J (32 de ani) s-au despărțit… din nou.

Miercuri, 20 octombrie, artista a dezvăluit în mediul online că este singură. „Viața singură pe timp de pandemie este [emoji cu bolul de cristal]”.

Ulterior, o sursă a dezvăluit pentru E! News că perechea este despărțită de „câteva luni”. Fostul cuplu a fost fotografiat împreună cel mai recent în luna aprilie a anului acesta.

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit … din nou

În ziua în care actorul a împlinit 40 de ani, Jessie a scris în mediul online: „La mulți ani, acestui special bărbat. Ești cu adevărat unic. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai născut și chiar și mai bucuroasă să te fi cunoscut.”

După publicarea acestui mesaj, fosta pereche a fost fotografiată plimbându-se cu motocicleta, confirmând că sunt din nou împreună.

Cu doar câteva săptămâni înaintea respectivelor fotografii, o sursă dezvăluia că cei doi ajunseseră la concluzia că „funcționează mai bine ca prieteni”. „Sunt încă foarte apropiați și buni prieteni”, mai spunea aceeași sursă.

Presa internațională a început să vorbească despre relația dintre Channing și Jessie în luna octombrie a anului 2018, după ce o sursă a dezvăluit că cei doi formează un cuplu de câteva luni.

Relația lor a început după separarea actorului de soția lui, actrița și dansatoarea Jenna Dewan (39 de ani). Jenna și Channing și-au anunțat separarea în luna aprilie a anului 2018, depunând actele de divorț în luna octombrie a aceluiași an.

Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 2009, după ce s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei Step Up, în anul 2006. Împreună au o fiică, Everly, în vârstă de 7 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

EXCLUSIV! Shooting spectaculos cu Delia, cum nu ai mai văzut-o vreodată: de-a joaca în desenele animate

Gina Pistol, surprinsă cu o pereche de căști pe burtică. Vedeta i-a pus muzică fetiței

Ce frumoasă e sora Vivianei Sposub! Unde locuiește și cu ce se ocupă Bianca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter