Channing Tatum, complet gol pe Instagram. Fanilor nu le-a venit să creadă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 mai 2019, 13:34
Actorul Channing Tatum, unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare complet gol, în duș. Fanilor nu le-a venit să creadă, însă în doar câteva zile poza a strâns peste 3 milioane de like-uri. 

Channing Tatum dezbrăcat, o fotografie de 3 milioane de like-uri

La 39 de ani, Channing Tatum are o un corp de invidiat și, cu toate că în fotografia în care apare complet dezbrăcat, de pe Instagram, nu i se vede fața, fanii i-au trimis aproape două sute de mii de mesaje cu aprecieri.

Actorul a ținut însă să justifice apariția acestei poze pe internet, menționând că a pierdut un pariu, de fapt, iar mesajul a fost unul scurt: „Am pierdut un joc de Jenga în fața Jessicăi Cornish (n.r. artista Jessie J, 31 ani, iubita lui). N-o să mai joc Jenga cu ea niciodată„.

Mesajele primite după publicarea fotografiei sunt sexy și amuzante: „Cred că tocmai ai stricat internetul„, „Jessie J tocmai a devenit eroina noastră„, „Nu, nu, nu. Continuă să joci Jenga. Cu sinceritate, toată lumea” sau „Ce bronz sexy ai„. Așa cum era de așteptat, chiar și Jessie J a răspuns, spunând simplu „Sharing is caring/ E frumos să împarți cu ceilalți„. Și mesajul ei a fost apreciat de 50.000 de oameni.

Vezi fotografia cu Channing Tatum complet gol, în duș, în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter