Lauren Jauregui, traumatizată de zvonurile că ea și Camila Cabello formau un cuplu în secret

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 30 octombrie 2020, 13:58

Lauren Jauregui (24 de ani), fostă membră a trupei Fifth Harmony, a vorbit deschis despre zvonurile privind relația ei și a fostei sale colege de trupă, artista Camila Cabello (23 de ani).

Miercuri, 28 octombrie, în noul episod al seriei En La Sala, lansată de artista Becky G pe YouTube, Lauren a dezvăluit că respectiva experiență a traumatizat-o.

Lauren Jauregui, traumatizată de zvonurile că ea și Camila Cabello formau un cuplu în secret

„Oamenii credeau că eu și Camila ne plăceam, ceea ce mă făcea să mă simt extrem de incomodă, dezgustător de incomodă. Eu admisesem că sunt queer, dar ea nu era.

Speculațiile mă făceau să mă simt ca o prădătoare din cauza videoclipurilor pe care oamenii le făceau sau a poveștilor pe care le scriau”, a spus.

„Întotdeauna eram agresoarea, eram cea care o convingea să-i placă femeile. Eram energia masculină din scenariu. Mă făcea să mă simt incomodă pentru nu așa mă identific.

Nu spun că e greșit să te identifici așa, spun că nu așa o fac eu. Și nici nu am avut genul acela de conexiune cu Camila.”

„Ne respectam”, a continuat. „Când una dintre noi vorbea, ne priveam. Aveam afecțiune una pentru cealaltă ca într-o prietenie onestă.”

Lauren a admis că zvonurile au făcut-o să se simtă atât de incomodă în propria piele încât inclusiv azi hiper-analizează fiecare interacțiune pe care o are cu o femeie pentru că nu vrea să o facă să se simtă pe parcă o privește în „felul acela”.

Inițial, solista nu și-a dorit să-și discute public sexualitatea pentru a nu pune paie pe foc. Din păcate, însă, la nunta mătușii sale, a fost fotografiată sărutându-și iubita de atunci. Imaginile au ajuns la fani, iar de acolo la presă.

În 2016, Lauren a publicat o scrisoare pe website-ul Billboard.com în care a scris: „Sunt o femeie de origini cubaneze și americane care este bisexuală”.

„Atunci am fost onestă cu lumea și cu mine despre cine sunt”, i-a mărturisit Lauren, despre respectivul moment, lui Becky.

Foto: Instagram

Citește și:

Olimpia Melinte, noi detalii despre a doua sarcină: „Ar trebui să nasc în aprilie”

Cadoul inedit pe care Kanye West i l-a oferit lui Kim Kardashian de ziua ei

Karlie Kloss este însărcinată cu primul ei copil! În octombrie a aniversat doi ani de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter